Προτεραιότητα η υγεία, με μοχλό τη σωστή ασφάλιση

Ιδιαίτερη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση που οργάνωσε η INTERAMERICAN πρόσφατα στα Χάνια, στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου, για την προσέγγιση και φροντίδα της υγείας στη σύγχρονη εποχή.

Ο Στάθης Λουραντάκης, περιφερειακός διευθυντής πωλήσεων της INTERAMERICAN στην Κρήτη, στο βήμα.
Ο Στάθης Λουραντάκης, περιφερειακός διευθυντής πωλήσεων της INTERAMERICAN στην Κρήτη, στο βήμα.

Οι ομιλητές ανέπτυξαν ενδιαφέροντα ειδικότερα θέματα, όπως είναι ο ιός των κονδυλωμάτων στον τράχηλο της μήτρας (Γιάννης Μαρινάκης, γυναικολόγος), οι παθήσεις του παχέος εντέρου (Ηλίας Μπουζάκης, γαστρεντερολόγος) και οι αλλεργικές αντιδράσεις κατά την άνοιξη (Ιωσήφ Ζερβός, ωτορινολαρυγγολόγος). Την ημερίδα άνοιξε ο γενικός διευθυντής Ζωής και Υγείας της INTERAMERICAN, Γιώργος Βελιώτης, αναφερόμενος στις εξελίξεις στον κλάδο ασφαλίσεων υγείας, καθώς επίσης στα σύγχρονα δεδομένα και τις διαμορφούμενες συνθήκες διαχείρισης της υγείας.

Την εκδήλωση συντόνισε ο περιφερειακός διευθυντής πωλήσεων της εταιρείας στην Κρήτη, Στάθης Λουραντάκης, ο οποίος παρουσίασε την εντυπωσιακή ανάπτυξη εργασιών της INTERAMERICAN στον τομέα ασφάλισης υγείας και την ενίσχυση του δικτύου υγείας της εταιρείας στην Κρήτη, με 35 ιατρούς όλων των ειδικοτήτων στα Χανιά, 18 στο Ρέθυμνο, 5 στο Λασίθι και 28 στο Ηράκλειο. Ακόμη, η INTERAMERICAN συνεργάζεται με 3 κλινικές στο Ηράκλειο και 2 στα Χανιά, ενώ τα συνεργαζόμενα διαγνωστικά κέντρα σε όλη την Κρήτη ανέρχονται σε 14.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *