Πρωταθλήτρια και Κυπελλούχος 2019 η ποδοσφαιρική ομάδα της Α.Ε.Γ.Α. Ευρωπαϊκή Πίστη

Την πρώτη θέση στο Πρωτάθλημα Ασφαλιστικών Εταιριών (Π.ΑΣΦ.Ε.) για την αγωνιστική σεζόν 2018-19, κατέλαβε η ποδοσφαιρική ομάδα της ΑΕΓΑ Ευρωπαϊκή Πίστη. 

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η ποδοσφαιρική ομάδα κατέκτησε την ίδια σεζόν και το Κύπελλο, καθιστώντας την Ευρωπαϊκή Πίστη την πρώτη ασφαλιστική εταιρία που καταφέρνει να κατακτήσει το «double».

Οι ποδοσφαιρικές διοργανώσεις της Π.ΑΣΦ.Ε ξεκίνησαν το 2014 και η ποδοσφαιρική ομάδα της Εταιρίας απαριθμεί μια σειρά διακρίσεων. Πιο συγκεκριμένα, το 2015 κατέκτησε το Κύπελλο Ήθους, το 2016 το Πρωτάθλημα, το 2018 το Κύπελλο και το 2019 το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο.

Πολύ σημαντικό και άξιο αναφοράς είναι πως μέσω του Π.ΑΣΦ.Ε., το σύνολο των εταιριών που συμμετέχουν κάθε χρονιά αναδεικνύουν το κοινωνικό τους πρόσωπο. Έτσι και φέτος διοργάνωσαν τον 4ο Φιλανθρωπικό Αγώνα Π.ΑΣΦ.Ε., ενισχύοντας το 5ο Δημοτικό Σχολείο Κερατσινίου με τρόφιμα και δωροεπιταγές. 

Τέλος, η ποδοσφαιρική ομάδα της Εταιρίας, με τη συμμετοχή της στις διοργανώσεις της Π.ΑΣΦ.Ε., έχει την ευκαιρία να αναδείξει γενικότερες αξίες που πρεσβεύει η Ευρωπαϊκή Πίστη, όπως το ευ ζην, η αθλητική άμιλλα και η συνεχής στήριξη του κοινωνικού συνόλου.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *