Πρωτοποριακή εκδήλωση της ERB Ασφαλιστικές Υπηρεσίες ΑΕΜΑ για την ασφάλιση Πιστώσεων

To 2ο Experts Forum διοργάνωσε πριν λίγες ημέρες η ERB Ασφαλιστικές Υπηρεσίες ΑΕΜΑ. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία της εταιρείας, που επιβεβαιώνει δέσμευσή της για παροχή καινοτόμων συμβουλευτικών υπηρεσιών στις επιχειρήσεις που συνεργάζονται μαζί της.
4363463

Το 2ο Experts Forum διαπραγματεύτηκε το επίκαιρο θέμα της Ασφάλισης Πιστώσεων, μία κάλυψη που αποκτά ξεχωριστή σημασία, ιδιαίτερα στη σημερινή συγκυρία της κρίσης και της οικονομικής ύφεσης. Μέσα από αυτή την εκδήλωση δόθηκε η ευκαιρία στους παρευρισκόμενους να ενημερωθούν και να εξοικειωθούν με τα σύγχρονα ασφαλιστικά εργαλεία και έτσι να βοηθηθούν ουσιαστικά στην αποτελεσματικότερη διαχείριση του ρίσκου, που καλούνται να υλοποιήσουν στις επιχειρήσεις τους.

Η ERB Ασφαλιστικές Υπηρεσίες ΑΕΜΑ ένωσε τις δυνάμεις της με τις 2 ασφαλιστικές εταιρίες που πρωταγωνιστούν στην ελληνική αγορά πιστώσεων, την Atradius, την οποία εκπροσώπησε ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Μάκης Τζέης και την Euler Hermes, την οποία επίσης εκπροσώπησε ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Βασίλης Χριστίδης καθώς και την κορυφαία εταιρεία στην Αξιολόγηση Πιστωτικών Κινδύνων, ICAP, η οποία συμμετείχε δια του Διευθύνοντος Συμβούλου της, κ. Νικήτα Κωνσταντέλλου και του Executive Director, Sales and Μarketing κ. Σέρκου Κουγιουμτζιάν.

Μετά τις εισηγήσεις των συμμετεχόντων, ακολούθησε ζωηρός και ενδιαφέρων διάλογος για τη χρησιμότητα της Ασφάλισης Πιστώσεων, τα πεδία στα οποία αφορά καθώς και τα οφέλη που έχει όποιος προνοεί μέσα από αυτό το χρήσιμο εργαλείο προστασίας από τις επισφάλειες.

Στη σύντομη παρέμβασή της, η Διευθύνουσα Σύμβουλος της ERB Ασφαλιστικές Υπηρεσίες ΑΕΜΑ, κα Άννυ Τρύφων, ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Ως Σύμβουλός σας, προτεραιότητά μας είναι, να μπορούμε πάντα να σας προσφέρουμε αντικειμενικές απαντήσεις στους προβληματισμούς σας. Να σας παρέχουμε το σύνολο των απαραίτητων πληροφοριών, προσεγγίζοντας το θέμα από όλες τις οπτικές του γωνίες και εν συνεχεία να σχεδιάζουμε την κατάλληλη ασφαλιστική λύση για την επιχείρησή σας . Για τον σκοπό αυτό, φροντίζουμε σε κάθε τέτοια εκδήλωση να υπάρχει το τρίπτυχο Μεσίτης – Ασφαλιστική εταιρία – Ειδικός Σύμβουλος».Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *