Πρόγραμμα εκπαίδευσης και κατάρτισης για νέους πραγματογνώμονες

Το EIAΣ σε συνεργασία με το Προεδρείο της Πανελλήνιας Ένωσης Πραγματογνωμόνων υλοποίησε τα τελευταία δύο χρόνια και ολοκλήρωσε με επιτυχία τέσσερα μακροχρόνιας διάρκειας Εκπαιδευτικά Προγράμματα Επιμόρφωσης και πιστοποίησης πραγματογνωμόνων του Κλάδου Αυτοκινήτων.
Μετά το μεγάλο ενδιαφέρον και την επιτυχία που σημείωσαν αυτά τα προγράμματα, το ΕΙΑΣ στο πλαίσιο της παροχής εκπαιδευτικών και επιμορφωτικών σεμιναρίων προς το σύνολο της ασφαλιστικής αγοράς για την αναβάθμιση του ασφαλιστικού επαγγέλματος σε συνεργασία με το Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ένωσης Πραγματογνωμόνων σχεδίασε και θα υλοποιήσει ένα ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΝΕΣ που θέλουν να ασχοληθούν με το επάγγελμα αυτό.
Το πρόγραμμα θα είναι διάρκειας 44 εκπαιδευτικών ωρών και θα χωρίζεται σε τρεις ενότητες. Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται στο εκπαιδευτικό κέντρο του ΕΙΑΣ( Λ. Συγγρού 106, 5ος όροφος). Οι ενδιαφερόμενοι να παρακολουθήσουν το ανωτέρω πρόγραμμα θα πρέπει να αποστείλουν τη Δήλωση Συμμετοχής τους το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013. Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013 και θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013.
Σκοπός του προγράμματος είναι οι νέοι στο επάγγελμα αυτό να αποκτήσουν την κατάλληλη θεωρητική και πρακτική γνώση, στο συγκεκριμένο αντικείμενο με το περιεχόμενο των υπηρεσιών που προσφέρουν και εφαρμόζονται στον κλάδο των αυτοκινήτων. Αυτό καθιστά τον ρόλο του πραγματογνώμονα ιδιαίτερα σημαντικό και τους παρέχει μία πλήρη εκπαίδευση και κατάρτιση στο επάγγελμα τους.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *