Πρόγραμμα εκπαίδευσης υγιεινής διατροφής για τους εργαζόμενους της MetLife

Η MetLife, στο πλαίσιο δράσεων ευζωίας και πρόληψης που πραγματοποιεί στο χώρο εργασίας, σε συνεργασία με το ινστιτούτο Προληπτικής, Περιβαλλοντικής και Εργασιακής Ιατρικής Prolepsis, προσφέρει μία σειρά διατροφολογικών σεμιναρίων για όλους τους εργαζομένους της.

837325

Τα σεμινάρια περιλαμβάνουν χρήσιμες συμβουλές για καλές συνήθειες υγιεινής διατροφής τόσο στο γραφείο όσο και στο σπίτι, ενώ με την βοήθεια chef θα μάθουν πώς να παρασκευάζουν νόστιμα γεύματα, εύκολα και γρήγορα, που δεν θα στερούνται όμως της θρεπτικής τους αξίας.

Το Prolepsis, συνεργάζεται με την MetLife μέσω του προγράμματος ΔΙΑΤΡΟΦΗ, στην προσπάθεια που γίνεται ώστε δεκάδες παιδιά που ζουν σε υποβαθμισμένες περιοχές στην Ελλάδα, να σιτίζονται καθημερινά.

Επιπλέον της σειράς των συγκεκριμένων σεμιναρίων, διανέμονται καθημερινά στους εργαζόμενους φρούτα τα οποία, ως γνωστόν, αποτελούν βασικό στοιχείο για την σωστή υγιεινή διατροφή, όπως και κάθε εβδομάδα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν δωρεάν σε ομαδικά προγράμματα γυμναστικής.

DSC_1178α
Στόχος της MetLife είναι η δημιουργία, ενίσχυση και καθιέρωση της κουλτούρας ευζωίας στους εργασιακούς χώρους με σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των εργαζομένων μας και κατ’επέκταση της παραγωγικότητάς τους, στα πλαίσια του προγράμματος της MetLife για την Οργανωσιακή Υγεία.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *