Πρόεδρος του Hellenic CIO Forum ο Ξενοφών Λιαπάκης της INTERAMERICAN


Μετά από πρόταση του Ελληνικού Ινστιτούτου Πληροφορικής και Επικοινωνιών (EIΠ) της Ελληνικής Εταιρείας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), την Προεδρία του Hellenic CIO Forum ανέλαβε ο Ξενοφών Λιαπάκης, Γενικός Διευθυντής Μηχανογράφησης του Ομίλου Εταιρειών INTERAMERICAN.

Ουσιαστικά, η εκλογή του κ. Λιαπάκη υπογραμμίζει –πέρα από την αναγνώριση της επιτυχημένης σταδιοδρομίας του στον τομέα της Πληροφορικής- την εντυπωσιακή πρόοδο της κορυφαίας ασφαλιστικής εταιρείας σε εφαρμογές της σύγχρονης τεχνολογίας στις ασφαλιστικές λειτουργίες και διαδικασίες, πρωτοπόρες στην ελληνική ασφαλιστική αγορά, μέσα από τις οποίες ευθυγραμμίζονται απόλυτα ο τομέας business με το IT.

Ο Ξενοφών Λιαπάκης ηγείται αυτής της προσπάθειας στην INTERAMERICAN από το 2008. Αποτελεί μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Ομίλου και μέλος της Επιτροπής Πληροφορικής της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος. Έχει σπουδάσει Μαθηματικά στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας και έχει παρακολουθήσει πλήθος μεταπτυχιακών σεμιναρίων για management, ΙΤ και business administration.

Post Comment

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *