Πρόστιμα για 89.000 αυτοκίνητα με απλήρωτα τέλη κυκλοφορίας, έρχονται και για τα ανασφάλιστα

Ραβασάκια από την εφορία σε κατόχους 40.120 ΑΦΜ που εντοπίστηκαν με απλήρωτα τέλη κυκλοφορίας, ενώ ακολουθούν τα ανασφάλιστα.

Ολοκληρώθηκαν οι διασταυρώσεις από το taxisnet, για απλήρωτα τέλη κυκλοφορίας της περιόδου 2013-2017, και εντοπίστηκαν 89.225 αυτοκίνητα να κυκλοφορούν χωρίς να έχουν καταβάλει τέλη κυκλοφορίας.
Σύμφωνα, με ανακοίνωση της ΑΑΔΕ τα αυτοκίνητα αυτά είναι δηλωμένα σε 40.120 ΑΦΜ και ήδη στους κατόχους τους στέλνονται ειδοποιήσεις στο taxisnet με τα οφειλόμενα ποσά και τα πρόστιμα.
Η ολοκλήρωση αυτών των διασταυρώσεων ανοίγει τις διαδικασίες και για τα ανασφάλιστα αυτοκίνητα, αφού σύμφωνα με πρόσφατες διαβεβαιώσεις της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) προς τους φορείς των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών, αυτό θα γίνει μέσα στον Μάιο και ήταν σε συνδυασμό με τους ελέγχους για τα τέλη κυκλοφορίας.
Επίσης σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΑΑΔΕ οι έλεγχοι, για τα τέλη κυκλοφορίας , θα συνεχιστούν σε επόμενο στάδιο, οπότε και θα γίνουν αντίστοιχες διασταυρώσεις για οχήματα που έχουν ταξινομηθεί πριν από το 2010, για οφειλόμενα τέλη κυκλοφορίας πριν από το 2013 και για οφειλέτες που σήμερα δεν εμφανίζονται ως κάτοχοι των συγκεκριμένων οχημάτων.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *