Πρώτη θέση για την Carglass® στα «TPGR CRM Grand Prix Customer Service Awards»

Στην πρώτη θέση παρέμεινε η Carglass® για μια ακόμη χρονιά στην κατηγορία «Email Response» του ετήσιου διαγωνισμού «Teleperformance Greece CRM Grand Prix Customer Service Awards – 2019», ο οποίος πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά στις 22 Ιανουαρίου 2021.

 Η Carglass® απέσπασε το Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία «Email Response» για τις άριστες επιδόσεις της στη διαχείριση πελατών μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, καθώς συγκέντρωσε  βαθμολογία 98,5%, έναντι 72,3% που είναι ο μέσος όρος της κατηγορίας. Η αξιολόγηση πραγματοποιείται με τη διενέργεια mystery-emails από την Teleperformance, η οποία βάσει της ταχύτητας απόκρισης, της προσέγγισης προς τον πελάτη, καθώς και του χρόνου επίλυσης του αιτήματος, βαθμολογεί και αναδεικνύει την εταιρεία με την καλύτερη επίδοση.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Η εξυπηρέτηση των πελατών μέσω email αποτελεί μέρος του επίσης βραβευμένου διακαναλικού συστήματος της Carglass®, το οποίο διαρκώς εξελίσσεται και διευρύνεται με σκοπό την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των πελατών από όποιο μέσο κι αν επιλέξουν για να επικοινωνήσουν με την εταιρεία. Η συνεχής υιοθέτηση νέων τεχνολογιών με γνώμονα την προσωποποιημένη και άμεση εξυπηρέτηση και η ψηφιοποίηση των διαδικασιών, είναι ένας στρατηγικός πυλώνας της Carglass® και η διάκριση και φέτος στα «CRM Grand Prix Customer Service Awards» αποτελούν επιβεβαίωση της πορείας που η εταιρεία έχει επιλέξει.

Ο ετήσιος θεσμός του CRM Grand Prix έχει καθιερωθεί στην Ελλάδα εδώ και 21 χρόνια από την Teleperformance Greece, μέλος του πολυεθνικού ομίλου της Teleperformance, της μεγαλύτερης Εταιρίας στην παροχή «Outsourced Omnichannel Customer Experience Management» στον κόσμο. Σκοπός του διαγωνισμού είναι η ανάδειξη και επιβράβευση των καλύτερων Contact Centers κάθε χώρας.



Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *