ΠΣΑΣ και ΣΠΑΤΕ καλούν τους ασφαλιστές στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας της Τετάρτης

Με ανακοινώσεις τους ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Συμβούλων και ο Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Πρακτόρων Νομού Αττικής καλούν τους ασφαλιστές στην συγκέντρωση που έχει προγραμματιστεί την Τετάρτη 10 Ιουνίου και ώρα 12:00΄μ.μ

23626236
Ειδικότερα σε ανακοίνωση του ΠΣΑΣ αναφέρεται :
ΚΑΛΟΥΜΕ όλους τους Συναδέλφους μας Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές σε Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας στην οδό Αμερικής 3, μπροστά από την ΤτΕ και την Τράπεζα Πειραιώς, την Τετάρτη 10 Ιουνίου και ώρα 12:00΄μ.μ.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Η Συγκέντρωσή μας πραγματοποιείται με την αρωγή του ΕΕΑ, και θα ολοκληρωθεί με την επίδοση Ψηφίσματος Διαμαρτυρίας.

Μην λείψεις. Προστάτεψε τον πελάτη σου. Διαφύλαξε το εισόδημά σου.

Η ανακοίνωση του Συλλόγου Ασφαλιστικών Πρακτόρων Ν. Αττικής αναφέρει:
ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ
Ο Σύλλογος Ασφαλιστικών Πρακτόρων Ν. Αττικής ( Σ.Π.Α.Τ.Ε. ) που εκπροσωπείται τόσο στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών ( Π.Ο.Α.Δ. ), όσο και στην Ε.Α.Δ.Ε., καλεί όλους τους συναδέλφους να στηρίξουν με την παρουσία τους τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην οδό Αμερικής 3 μπροστά απο την Τράπεζα της Ελλάδος και την Τράπεζα Πειραιώς, την Τετάρτη 10 Ιουνίου και ώρα 12.00 μ.μ.
Συνάδελφοι,
οφείλουμε και πρέπει να αντιδράσουμε δυναμικά σε αθέμιτες τραπεζικές πρακτικές οι οποίες καταστρατηγώντας τους όρους της εγκυκλίου 462/14-05-2013 της Τράπεζας της Ελλάδος στερούν τον καταναλωτή από τον ασφαλιστή της επιλογής του και παράλληλα οδηγούν τους επαγγελματίες ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές στην εξαφάνιση.
Η συγκέντρωση πραγματοποιείται με την αρωγή του ΕΕΑ και θα ολοκληρωθεί με την επίδοση ψηφίσματος.
ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙΠροτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *