Πωλείται με κάθε τρόπο…μέχρι το καλοκαίρι η Εθνική Ασφαλιστική

Παρά την περιπέτεια με την Exin και το ναυάγιο της πώλησης της μεγαλύτερης ασφαλιστικής εταιρίας στην Ελλάδα, η πωλήτρια Εθνική Τράπεζα θα συνεχίσει την διαδικασία για την άμεση ολοκλήρωση της πώλησης του 75% της Εθνική Ασφαλιστικής.
Με τα σενάρια να ποικίλουν, ως προς τις διαδικασίες ,φαίνεται Τράπεζα και κυβέρνηση να θέλουν να κλείσει αυτή η πώληση…με κάθε τρόπο.

Μπορεί ακόμη να μην έχουν τεθεί δημόσια οι νέες διαδικασίες, άλλα όλοι μιλούν για δύο επικρατέστερες λύσεις.
Λύσεις που πηγάζουν μέσα από το δημόσιο και επίσημο ενδιαφέρον της κινεζικής Fosun, πριν ακόμα οριστικοποιηθεί το ναυάγιο με την Exin Group, ότι είναι παρών, ως η δεύτερη μετά την Exin καλύτερη προσφορά, του περασμένου Ιουνίου, να επαναδιαπραγματευτεί και να αγοράσει έχοντας τα απαραίτητα κεφάλαια, κάτι που αποδείχθηκε ότι δεν είχε η Exin.
Αυτή η θέση της Fosun λύνει χέρια σε τράπεζα και κυβέρνηση να θέσουν εκ νέου τις διαδικασίες για την πώληση, κάτι που θα γίνει τις επόμενες μέρες.
Απλά μένει να επιλέγουν οι διαδικασίες και αυτές προς το παρόν είναι μόνο δύο.
Η Fosun να κληθεί ως δεύτερος πλειοδότης του διαγωνισμού να επαναδιαπραγματευτεί το τίμημα και αφού λάβει υπόψη τα επικαιροποιημένα οικονομικά δεδομένα της ασφαλιστικής
Η Fosun και τα υπόλοιπα δύο επενδυτικά σχήματα (Gongbao και Wintime ) που είχαν επιλεγεί για τον τελικό διαγωνισμό να καταθέσουν εκ νέου προσφορές.
Πάντως, σε κάθε περίπτωση οι πληροφορίες αναφέρουν ότι απορρίπτεται κάθε σκέψη για νέο διαγωνισμό στον οποίο θα μπορούσαν να συμμετέχουν και νέοι ενδιαφερόμενοι αγοραστές.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *