Πως θα δείτε αν η ασφαλιστική σας εταιρία λειτουργεί νόμιμα στην Ελλάδα

Αυξημένα κρούσματα πλαστών ή παράτυπων ασφαλιστικών συμβολαίων αυτοκινήτου εντοπίζονται στην Ελλάδα το τελευταίο διάστημα γεγονός που αναφέρει και το Επικουρικό Κεφάλαιο των ασφαλιστικών .
Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση του Επικουρικού κεφαλαίου Ατυχημάτων Αυτοκινήτου των λόγω πολυάριθμων παραπόνων και καταγγελιών περί πλαστών και άλλων μη νόμιμα συναφθέντων ασφαλιστηρίων συμβολαίων, επισημαίνεται προς το καταναλωτικό κοινό ότι ασφάλιση αυτοκινήτου μπορούν να παρέχουν νόμιμα στην Ελλάδα μόνον οι ασφαλιστικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται νόμιμα σε αυτή και οι οποίες είναι καταχωρημένες στα σχετικά Μητρώα της Τράπεζας της Ελλάδος.

Προκειμένου να είστε σίγουροι ότι το ασφαλιστήριο συμβόλαιο σας είναι από εταιρία που λειτουργεί νόμιμα στην Ελλάδα κάντε κλικ εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Oδηγεί στην επίσημη ιστοσελίδα της Τράπεζας της Ελλάδας, που είναι καταχωρημένες εκτός από τις εταιρίες που έχουν έδρα την Ελλάδα και οι εταιρίες που λειτουργούν στη χώρα με καθεστώς Ελεύθερης Παροχής Υπηρεσιών.
Ωστόσο στην σχετική αναζήτηση είδαμε ότι η Τράπεζα δεν έχει καταχωρημένα τα στοιχεία διεύθυνσης και επικοινωνίας με τον εκπρόσωπο της κάθε εταιρίας στην Ελλάδα !Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *