Πως λειτουργεί για το κοινό το Επικουρικό Κεφάλαιο Ασφάλισης Αυτοκινήτων λόγω των μέτρων;

Με ανακοίνωσή του το επικουρικό Κεφάλαιο Ασφάλισης Αυτοκίνητων αναφέρει ότι  έλαβε τα παρακάτω μέτρα σχετικά με την λειτουργία του και την εξυπηρέτηση κοινού λόγω των μέτρων για τον κορονοϊό

Διαβάστε την ανακοίνωση: 

1. Αναστέλλονται όλα τα προγραμματισμένα ραντεβού με υπαλλήλους του Επικουρικού Κεφαλαίου έως 13/4/2020. 

Η επικοινωνία θα γίνεται αποκλειστικά με mail ή τηλεφωνικά. 

2. Αναστέλλονται όλες οι οικονομικές συναλλαγές (όπως πληρωμές αποζημιώσεων και επανεισπράξεις κ.λ.π.), που λαμβάνουν χώρα από το ταμείο του Επικουρικού Κεφαλαίου, μέχρι 13/4/2020. Για τις πληρωμές αποζημιώσεων που ανεστάλησαν, οι δικαιούχοι θα πρέπει υποχρεωτικά να δηλώσουν το IBAN της τράπεζας τους, ώστε να τους γίνει γνωστή η νέα ημερομηνία πληρωμής τους. 

3. Καμία πληρωμή αποζημίωσης δεν θα γίνεται πλέον από το ταμείο του Επικουρικού Κεφαλαίου. Συνεπώς όλοι οι δικαιούχοι αποζημίωσης θα πρέπει υποχρεωτικά να δηλώσουν στο Επικουρικό Κεφάλαιο και το IBAN της τράπεζας τους. 

4. ΤΟΝΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ IBAN ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΜΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΑΝΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ. Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΥΤΗ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ. 

5. Όλα τα έγγραφα που κατατίθενται στο Επικουρικό Κεφάλαιο θα αποστέλλονται με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο πρωτόκολλο του Επικουρικού Κεφαλαίου (info@epikef.gr).

 6. Πληροφορούμε το κοινό ότι το Επικουρικό Κεφάλαιο θα λειτουργεί με προσωπικό ασφαλείας μέχρι 13/4/2020. 

7. Για οποιαδήποτε αλλαγή θα ενημερώνεστε μέσω ανακοινώσεων. Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *