Πως λειτουργούν οι εταιρίες επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων αυτοκινήτου λόγω Covid-19;

Οι εταιρίες αντικατάστασης και επισκευής κρυστάλλων αυτοκινήτου καθώς και τα δίκτυα των καταστημάτων τους  λειτουργούν κανονικά στην διάρκεια των μέτρων για τον Covid-19 λαμβάνοντας, όπως αναφέρουν στις ενημερώσεις που έχουν αναρτήσει στις ιστοσελίδες τους, όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία του προσωπικού τους , συνεργατών και καταναλωτών. 

Δείτε αναλυτικά  τι έχουν ανακοινώσει  στις ιστοσελίδες τους :

Ακολουθήστε μας στο Google News

Carglass®

Βάσει των αποφάσεων που έχει λάβει η Ελληνική Κυβέρνηση και οι αρμόδιες Αρχές, η Carglass® Ελλάδος συνεχίζει κανονικά τη λειτουργία της, καθώς ο τύπος της δραστηριότητάς της συμπεριλαμβάνεται στις εξαιρέσεις που έχουν ανακοινωθεί.

Ο Όμιλος της Belron, μέλος του οποίου είναι η Carglass® Ελλάδος, χάρη στις πολύ ισχυρές συνεργασίες με τους παγκόσμιους προμηθευτές στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας, εργάζεται εντατικά για τη συνεχή αναπλήρωση των προμηθειών μας, έχοντας διασφαλίσει τον ανεφοδιασμό μας κατά τη διάρκεια αυτής της κατάστασης.  Η ποιότητα των κρυστάλλων σε καμία περίπτωση δεν διακυβεύεται. Η Carglass® Ελλάδας θα συνεχίσει να τοποθετεί μόνο κρύσταλλα κατασκευασμένα σύμφωνα με τις προδιαγραφές Κατασκευαστών Πρωτότυπου Εξοπλισμού (Original Equipment Manufacturer-OEM).

Τέλος, έχει τεθεί σε ισχύ το Πλάνο Επιχειρηματικής Συνέχισης (Business Continuity Plan – BCP) με ομάδες Back up που σκοπό έχουν την πραγματοποίηση εργασιών σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Πάντα με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συνεργάτες, τους πελάτες και τους Ανθρώπους μας, η εταιρεία θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες της στους αυτοκινητιστές έχοντας πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα που απαιτούνται για την προφύλαξη της υγείας όλων των παραπάνω.

Glassdrive

Μετά τα πρόσφατα μέτρα απαγόρευσης της κυκλοφορίας που ισχύουν στην χώρα μας, θεωρούμε χρήσιμο να ενημερώσουμε τους πελάτες μας, ότι η μετάβαση από και προς τους σταθμούς Glassdrive θεωρείτε μετάβαση σε κατάστημα πρώτης ανάγκης και επιτρέπεται με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

  1. Στέλνοντας SMS στον αριθμό 13033 χωρίς χρέωση με την μορφή
  • 2 [κενό] ονοματεπώνυμο και διεύθυνση κατοικίας
  1. Συμπλήρωση Εντύπου Β (μετακίνησης πολιτών)

Το έντυπο μπορείτε να το βρείτε στους παρακάτω συνδέσμους 

Αφού συμπληρώσετε το έντυπο με τα στοιχεία σας στο μέρος Α, επιλέξτε το πεδίο Β2 «Μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα προμηθειών αγαθών πρώτης ανάγκης, όπου δεν είναι δυνατή η αποστολή τους.»

  1. Χειρόγραφη βεβαίωση 

Η χειρόγραφη βεβαίωση πρέπει να έχει τις εξής πληροφορίες:

  • Όνομα/Επίθετο
  • Διεύθυνση Κατοικίας
  • Λόγο μετακίνησης σημειώνουμε «Μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα προμηθειών αγαθών πρώτης ανάγκης, όπου δεν είναι δυνατή η αποστολή τους: μετάβαση σε συνεργείο», και αναγραφή της διεύθυνσης του καταστήματος Glassdrive
  • Ημερομηνία, ώρα, υπογραφή

ΦΙΛΗΣ GLASS

Δυστυχώς, ο ιός Covid 19, έχει επηρεάσει όλα τα έθνη, όλα τα κράτη και κατά συνέπεια όλες τις επιχειρήσεις.

Μέσα σε όλη αυτήν την πρωτόγνωρη κατάσταση, όλοι μας, στην οικογένεια της ΦΙΛΗΣ GLASS A.E. αντιδρούμε γρήγορα στις εξελίξεις και ακολουθούμε όλες τις κατευθυντήριες γραμμές του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και της Κυβερνησής μας.

Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η ασφάλεια και η προστασία των πελατών, των εργαζομένων, όλων των συνεργατών και της Κοινωνίας μας γενικότερα.

Βάσει των μέτρων και των αποφάσεων που έχουν ληφθεί από την Ελληνική Κυβέρνηση, η ΦΙΛΗΣ GLASS A.E. συνεχίζει κανονικά τη λειτουργία της. Δεσμευόμαστε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να διατηρήσουμε, παρά τις περιστάσεις το μέχρι τώρα επίπεδο εξυπηρέτησης, τηρώντας όλους τους απαραίτητους κανόνες υγιεινής και εφαρμόζοντας στο έπακρο τα ισχύοντα μέτρα.

Όλα τα τμήματα της εταιρίας μας λειτουργούν κανονικά, με το προσωπικό μας να εργάζεται εξ αποστάσεως όπου αυτό είναι εφικτό, καταβάλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια, σεβόμενοι απόλυτα τη κατάσταση. Οι εξωτερικοί μας συνεργάτες που μας υποστηρίζουν σε software, hardware και call center, βρίσκονται σε ετοιμότητα με ομάδες Back up που σκοπό έχουν την πραγματοποίηση εργασιών σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Παραμένουμε αφοσιωμένοι και εξακολουθούμε να εξυπηρετούμε με τις υπηρεσίες μας, όλους τους αυτοκινητιστές, όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά, με πλήρη συνείδηση και αίσθημα ευθύνης, διασφαλίζοντας με το καλύτερο δυνατό τρόπο την υγεία όλων μας.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *