Πως ο γιατρός “μαϊμού” εξαπάτησε τον Δ.Κοντομηνά Τι ποσό διεκδικεί δικαστικά; [Vid]

Σε συνέχεια των όσων είχε αποκαλύψει ο δημοσιογράφος Δ. Βερύκιος για εξαπάτηση του Δημήτρη Κοντομηνά, γνωστού επιχειρηματία και ιδιαίτερα στον κλάδο της ασφάλισης αφού ήταν ιδρυτής της Ιnteramerican, από τον γιατρό “μαϊμού”  ο δικηγόρος του επιχειρηματία μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή  και ανέφερε, μεταξύ άλλων, και τα εξής:

«Είναι αληθές ότι ο κ. Κοντομηνάς έχει υποβάλει μήνυση, εκκρεμεί η εκδίκαση της υποθέσεως, μάλιστα την Τετάρτη είχαμε συνεδρίαση, η οποία αποσύρθηκε λόγω των εξελίξεων του κορονοϊού. Ο εν λόγω κύριος κατηγορείται για απάτη και για πλαστογραφία. Μένει από το δικαστήριο να κριθεί αν είναι αθώος ή ένοχος. Πάντως, το αρμόδιο συμβούλιο έκρινε ότι υπάρχουν επαρκείς ενδείξεις ενοχής για να τον παραπέμψει στο ακροατήριο.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Το αντικείμενο της απάτης το περιόρισε το αρμόδιο συμβούλιο στα 9.5 εκατομμύρια ευρώ, παραπέμπεται γι’ αυτό το ποσό. Παρουσίαζε τον εαυτό του ως άνθρωπο ικανό να επιτύχει διάφορα πράγματα, επικαλούμενος τις αμερικανικές αρχές, πλην όμως απεδείχθησαν όλα αυτά ψευδή. Αυτά τώρα μένει να τα κρίνει το αρμόδιο δικαστήριο, τελικά όσον αφορά την αλήθεια ή μη ή εν πάση περιπτώσει αν αυτά ήταν ικανά να παραπλανήσουν, για να πετύχει το αποτέλεσμά του.”Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *