Πόσοι πολιτικοί έχουν ασφαλίσει τα δεκάδες ακίνητα που έχουν στην κατοχή τους;

Το πόθεν έσχες των πολιτικών για μια ακόμη χρονιά αποκάλυψε πως οι πολιτικοί όλων των κομμάτων και ιδεολογικών αποχρώσεων κατέχουν, έκαστος, σημαντικό αριθμό από ακίνητα και μάλιστα αρκετοί από αυτούς και “στόλους” ακινήτων.

Και το ερώτημα που τίθεται είναι τα έχουν ασφαλίσει αυτά τα ακίνητα για να δίνουν το καλό παράδειγμα, μια και στην ατζέντα έχει μπει και το θέμα της υποχρεωτικής ασφάλισης ακινήτων! 

Ακολουθήστε μας στο Google News

Θα μας πείτε ότι μάλλον λαϊκίζουμε! Όχι βέβαια απλά είναι μια απορία και πολύ θα θέλαμε να δούμε τα ασφαλιστήρια για αυτά τα ακίνητα!

Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι ο μέσος Έλληνας κάτοχος, συνήθως ενός,  ακινήτου ( κύρια κατοικία) άντε και ενός εξοχικού πρέπει να περιμένει να πάρει παράδειγμα από τους πολιτικούς για να ασφαλίσει την περιουσία του.

Άλλωστε περισσότερο ανάγκη την ασφάλιση την έχουν οι μη  έχοντες  και κατέχοντες, παρά  οι κατέχοντες και πλούσιοι που μπορεί να αναπληρώσουν μια απώλεια από ένα κίνδυνο και χωρίς ασφάλιση  σε σχέση με τον μέσο Έλληνα του ενός ακινήτου, αν τον βρει η “άτυχη” στιγμή.

Αλλά η στήλη αναρωτιέται το γεγονός ότι δεκαετίες τώρα στην χώρα δεν υπάρχει καμία πρόνοια από την πολιτεία ώστε οι πολίτες να διευκολύνονται στην ασφάλιση των περιουσιών τους είτε φορολογικά  είτε πχ με ΣΔΙΤ ( συνεργασία δημόσιου ιδιωτικού τομέα) είναι και  η πολυιδιοκτησία ακινήτων από τους πολιτικούς μας;  Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *