Πύρρειος «νίκη» με την καταψήφιση τροπολογίας για ένταξη στον ΕΟΠΥΥ ταμείων υγείας

Πύρρειος φέρεται να είναι η «νίκη» των ανεξάρτητων ασφαλιστικών ταμείων των τραπεζουπαλλήλων , των δικηγόρων , των μηχανικών και των δημοσιογράφων, μετά την καταψήφιση την Τετάρτη σχετικής τροπολογίας στη Βουλή για ένταξή τους στον ΕΟΠΥΥ.
Κι αυτό γιατί η κυβέρνηση σχεδιάζει να επαναφέρει εκ νέου και στο πακέτο των μέτρων για το ασφαλιστικό, με το μνημόνιο τρία.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΟΤΟΕ έπεισαν τα Κόμματα της συμπολίτευσης (το ΠΑΣΟΚ ψήφισε ΟΧΙ, ενώ η ΔΗΜΑΡ ψήφισε ΠΑΡΩΝ) και της αντιπολίτευσης (ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ – ΚΚΕ ψήφισαν ΟΧΙ) για το δίκιο του αγώνα τους και οδήγησαν στην καταψήφιση από τη Βουλή της Τροπολογίας για τα Ταμεία Υγείας.
«Η ΟΤΟΕ εκφράζοντας τον κλάδο των Τραπεζοϋπαλλήλων, ευχαριστεί τα παραπάνω Κόμματα και όσους ακόμα στήριξαν τη δίκαιη απαίτηση των εργαζομένων και των συνταξιούχων των Τραπεζών, ώστε να μην διαλυθούν τα Ταμεία Υγείας που χτίστηκαν αποκλειστικά με τις εισφορές εργαζομένων – συνταξιούχων – εργοδοτών δεκαετίες ολόκληρες και επισημαίνει ότι η προσπάθεια για την ολοκλήρωση της δημιουργίας Ενιαίου Ταμείου Υγείας Τραπεζοϋπαλλήλων, θα συνεχιστεί με αμείωτη ένταση, γιατί άνοιξε ο δρόμος για την ολοκλήρωσή της..»Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *