ΡΕΑ: Επενδύσεις €10 εκατ, αναζήτηση συνεργασιών με ασφαλιστικές

Νέες συνεργασίες με ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρίες αναζητά η ΡΕΑ Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική στα πλαίσια των αναπτυξιακών της σχεδίων ύψους 10 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν σε συνέντευξη τύπου με αφορμή τον εορτασμό της συμπλήρωσης δύο ετών από την λειτουργίας της. Στόχος της ΡΕΑ να καθιερωθεί η Νο 1 επιλογή των γυναικών στην αγορά των Ιδιωτικών Υπηρεσιών Υγείας.

Τα αναπτυξιακά επενδυτικά πλάνα της ΡΕΑ περιλαμβάνουν την επέκταση των εγκαταστάσεων της με την ανέγερση νέας πτέρυγας μέσα στο 2014, με στόχο να ανταποκριθεί στις διευρυμένες ανάγκες του γυναικείου κοινού με την είσοδο της σε νέα τμήματα της αγοράς Ιδιωτικών Υπηρεσιών Υγείας, όπως Γενική Χειρουργική, Πλαστική Χειρουργική, ΩΡΛ καθώς και λειτουργία Αγγειολογικού Τμήματος.

«Ο ρυθμός ανάπτυξης του κύκλου εργασιών που ανέρχεται σε 26,2% για το 2012 σε σχέση με το 2011 και 37,2% για το πρώτο τρίμηνο του 2013 συγκριτικά με το αντίστοιχο περυσινό» ανέφερε ο Διευθύνων Σύμβουλος, Κοσμάς Βρυώνης.

Στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου ο κ. Βρυώνης είπε στο Sofokleousin.gr, ότι οι συζητήσεις συνεργασίας με ασφαλιστικές λόγω των επιδιώξεων της ΡΕΑ για την ανάπτυξη και του ιατρικού τουρισμού έχουν μείνει προσωρινά στάσιμες, ωστόσο σύντομα θα υπάρξει επανεκκίνηση.

Μέσα σε δύο έτη λειτουργίας, η ΡΕΑ Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική έχει αναδειχθεί σε μία από τις πλέον αξιόπιστες κλινικές της χώρας όπως επιβεβαιώνεται και από τις 13.000 επιτυχείς γεννήσεις, τις 20.000 εισαγωγές που έχει πραγματοποιήσει καθώς και τα 105.000 εξωτερικά περιστατικά που έχει εξυπηρετήσει.

Δίνοντας έμφαση στην ανάπτυξη ιατροκεντρικού μοντέλου και στην προσφορά υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, η ΡΕΑ έχει επιτύχει τη συνεργασία με 1.000 ιατρούς διαφορετικών ειδικοτήτων, 490 εκ των οποίων διαθέτουν μετοχικό μερίδιο.

Επιπλέον, διαθέτει στελέχωση 600 εργαζομένων υψηλής κατάρτισης και παρέχει τον πλέον σύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό της χώρας.
Πηγή: sofokleousin.gr

Μοιραστείτε το !


Post Comment

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *