Ρεκόρ επισκέψεων , εν μέσω διακοπών, στο asfalisinet.gr με 37.000 μοναδικούς αναγνώστες από 1-15 Αυγούστου

Σήμερα στα “Ασφαλιστικά Σφηνάκια” ευλογούμε τα γένια μας και των αναγνωστών μας , επαγγελματίες της ασφάλισης και ευρύτερο αναγνωστικό κοινό που ενδιαφέρεται για θέματα ασφάλισης.

Συνεχίζουμε να παραμένουμε μια από τις κορυφαίες επισκεψιμότητα ιστοσελίδες με θεματική αναφορά στην “ασφαλιση και τις ασφάλειες” και το αποδεικνύουμε με αριθμούς τόσο από την ανάλυση που μας κάνουν τα Google Analytics όσο και από το μεγαλύτερο διεθνές website μέτρησης επισκεψιμότητας των site το Similarweb.com.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Και με διαφορά από άλλες ιστοσελίδες που έχουν αναφορά στην ασφάλιση ως βασική τους θεματολογία, και  έχουν επισκεψιμότητα σε μηνιαία βάση όση μπορεί να έχει το asfalisinet.gr σε μία μέρα !

Η δε θεματολογία μας περιορίζεται αποκλειστικά σε θέματα ασφάλισης ή σχετικά με αυτή και όχι περί ανέμων και ασφάλισης! ( δηλαδη και λίγο οικονομία και λίγο πολιτική και λίγο λαογραφία κλπ)!

Ξεχωρίζουμε στην μηχανή αναζήτησης της Google καθώς και στο Google News που επιλέγει θέματα μας , με μεγάλη αναγνωσιμότητα να τα περιλαμβάνει στην πρώτη σελίδα Google News για Ελλάδα ( εικόνα)

Τον μήνα Αύγουστο και μέσα στο πρώτο 15μερο το asfalisinet.gr δέχθηκε 37.000 μοναδικούς επισκέπτες , με 70.000 και πλέον προβολές σελίδων ( εικόνα) .

Συνεχίζουμε το ίδιο δυναμικά και μέσα στον Σεπτέμβριο με περισσότερη θεματολογία και πληροφορίες για επαγγελματίες και καταναλωτές…δίνοντας και υπεραξία σε όσους επιλέγουν να διαφημίζονται σε μας! 

Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού για όσους είναι σε διακοπές …και το asfalisinet.gr σταθερά καλύπτει την ενημέρωσή σας όπου και αν βρίσκεστε…με μια από τις καλύτερες εφαρμογές για ανάγνωση από mobile συσκευές. 

Άλλωστε δεν είναι τυχαίο οτι μας επιλέγουν σταθερά και στις διακοπές τους  αφού οι αναγνώσεις  από mobile συσκευές έφτασε το 70% το τελευταίο 15νθημερο!Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *