Σεμινάριο ΕΙΑΣ: «Βασικές Αρχές Underwriting & Claims Γενικών Ασφαλίσεων»

Το ΕΙΑΣ μετά το πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και τις εξαιρετικές κριτικές που έλαβε η διοργάνωση των προηγούμενων Σεμιναρίων του νέου κύκλου προγραμμάτων επαγγελματικής εκπαίδευσης και ασφαλιστικής εξειδίκευσης “EIAS CERTIFIED SPECIALIST” με θέμα:

«Βασικές Αρχές Underwriting & Claims Γενικών Ασφαλίσεων», διάρκειας 25 εκπαιδευτικών ωρών, είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την πραγματοποίηση για μία ακόμη φορά του προγράμματος.

Το σεμινάριο “EIAS CERTIFIED SPECIALIST” με θέμα «Βασικές Αρχές Underwriting & Claims Γενικών Ασφαλίσεων» είναι διάρκειας είκοσι πέντε (25) εκπαιδευτικών ωρών και θα πραγματοποιηθεί στο εκπαιδευτικό κέντρο του ΕΙΑΣ (Λ. Συγγρού 106, 5ος όροφος) στις παρακάτω ημερομηνίες:

• Τρίτη 21 Μαρτίου 2017: 15:45 – 20:45
• Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017: 15:45 – 20:45
• Πέμπτη 6 Απριλίου 2017: 16:00 – 20:15
• Παρασκευή 7 Απριλίου 2017: 09:15 – 16:00

Εισηγητής του Σεμιναρίου είναι ο κ. Γιώργος Σπαντιδάκης, Διευθυντής Αποζημιώσεων Γενικών Ασφαλίσεων/Non-Life Claims Manager της Interamerican.

Η παρακολούθηση του σεμιναρίου αυτού αποτελεί το πρώτο και υποχρεωτικό βήμα προς απόκτηση του επαγγελματικού τίτλου EIAS CERTIFIED SPECIALIST σε μία από τις ασφαλιστικές εξειδικεύσεις έξι Κλάδων Γενικών Ασφαλίσεων που θα ακολουθήσουν σταδιακά. Ο ενδιαφερόμενος θα μπορεί να συμμετάσχει σε ένα (ή περισσότερα) από τα τεχνικά ασφαλιστικά σεμινάρια Γενικών Ασφαλίσεων που θα επιλέξει, ώστε να αποκτήσει το αντίστοιχο Πιστοποιητικό Ασφαλιστικής Εξειδίκευσης.

Τα επόμενα εξειδικευμένα προγράμματα που έχει σχεδιάσει και θα διοργανώσει το ΕΙΑΣ μέχρι το τέλος του 2017 είναι:
• ΕΙΑS Certified Specialist in Motor Insurance (6,7,9,13 & 17/3/2017)
• ΕΙΑS Certified Specialist in Reinsurance (27, 28/3 & 3, 4/4/2017)
• ΕΙΑS Certified Specialist in Health Insurance (Μάϊος 2017)
• ΕΙΑS Certified Specialist in Yacht & Marine Hull Insurance (Σεπτέμβριος 2017)
• ΕΙΑS Certified Specialist in Liability Insurance

Βεβαίως, μπορεί κάποιος να παρακολουθήσει αυτοτελώς μόνο αυτό το σεμινάριο, χωρίς υποχρέωση να συνεχίσει στα επόμενα. Στο τέλος του σεμιναρίου θα απονεμηθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης ύστερα από σύντομη εξεταστική διαδικασία.

O νέος αυτός κύκλος προγραμμάτων επαγγελματικής εκπαίδευσης «ΕΙΑS CERTIFIED SPECIALIST» (in non-life / life & health courses), έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τις σύγχρονες ανάγκες της ασφαλιστικής αγοράς, προκειμένου να προσφέρει στο ανθρώπινο δυναμικό των ασφαλιστικών επιχειρήσεων πιστοποιήσεις, τεχνικές ασφαλιστικές γνώσεις και εφόδια για την αποτελεσματική άσκηση των εργασιών τους.

Σκοπός των νέων αυτών προγραμμάτων είναι να προετοιμάσει το ΕΙΑΣ μια νέα γενιά πιστοποιημένων στελεχών, δυναμικών, άριστα καταρτισμένων, με επαγγελματική επάρκεια, που θα συμβάλλουν στην αύξηση της παραγωγικότητας και της ανταγωνιστικότητας της ελληνικής ασφαλιστικής επιχείρησης και ταυτόχρονα θα δίνει, με βέλτιστες πρακτικές, απαντήσεις στα πλέον εξειδικευμένα θέματα.

Οφέλη για τους συμμετέχοντες:
Οι σπουδαστές θα κατανοήσουν τις βασικές έννοιες και αρχές που διέπουν τις γενικές ασφαλίσεις και την αλληλεπίδραση που αυτές έχουν μεταξύ τους τόσο κατά τη διαδικασία κατάρτισης της ασφάλισης όσο και κατά τη διαδικασία διακανονισμού της ζημιάς. Επίσης, μέσα από την δομημένη παρουσίαση των θεμάτων, θα αναγνωρίσουν και θα κατανοήσουν πρακτικές και τους λόγους που αυτές χρησιμοποιούνται, ενώ παράλληλα θα αποκτήσουν εργαλεία για την αντιμετώπιση ζητημάτων που απασχολούν την επαγγελματική καθημερινότητά τους. Τέλος, θα εμπλουτίσουν την εμπειρία τους μέσα από πραγματικά παραδείγματα που τους παρουσιάζονται αλλά και την μελέτη περιπτώσεων που θα κάνουν οι ίδιοι κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου.

Έτσι, αφενός θα λάβουν ένα απαραίτητο εφόδιο για την αποτελεσματικότερη άσκηση των καθηκόντων τους καθημερινά, σε οποιοδήποτε χώρο των γενικών ασφαλίσεων και αν απασχολούνται, αφετέρου θα δημιουργήσουν το απαραίτητο υπόβαθρο για την παρακολούθηση και κατανόηση των τεχνικών σεμιναρίων που αφορούν στους κλάδους των Γενικών Ασφαλίσεων, ώστε να μπορούν να εμβαθύνουν σε αυτούς βελτιώνοντας την επαγγελματική τους γνώση και εμπειρία.

Σε ποιους απευθύνεται:
• Σε στελέχη ασφαλιστικών επιχειρήσεων που ασχολούνται είτε με την ανάληψη κινδύνων ή με τον διακανονισμό ζημιών σε οποιονδήποτε κλάδο Γενικών Ασφαλίσεων.
• Σε ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές που δραστηριοποιούνται σε οποιονδήποτε κλάδο Γενικών Ασφαλίσεων.
• Σε νέους υπαλλήλους ασφαλιστικών επιχειρήσεων που θέλουν να αποκτήσουν μια σφαιρική άποψη για τη δομή και λειτουργία της ασφαλιστικής εργασίας στον χώρο των Γενικών Ασφαλίσεων.

Αιτήσεις Συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *