ΣΕΣΑΕ: “Μετά την πανδημία – τι αλλάζει για την ασφαλιστική βιομηχανία”

Με βασικούς  ομιλητές  τον  κ. Jad Ariss, Managing Director, The Geneva Association και τον κ. Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, Πρόεδρος, Ε.Α.Ε.Ε. και Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, Eurolife FFH Insurance Group, ο Σύνδεσμος Εκπροσώπων και Στελεχών Ασφαλιστικών Εταιριών (ΣΕΣΑΕ) διοργανώνει εκδήλωση με θέμα “Μετά την πανδημία – τι αλλάζει για την ασφαλιστική βιομηχανία” 

Η σχετική ανακοίνωση του ΣΕΣΑΕ αναφέρει: 

Οι εξελίξεις τους τελευταίους τέσσερις μήνες δοκίμασαν τις αντοχές όλων μας. Ελπίζουμε εσείς και οι οικογένειές σας να αντιμετωπίσατε την κρίση, που προκάλεσε η πανδημία, ασφαλείς και με στωικότητα. Ευχόμαστε να συνεχίσετε το έργο σας στις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται με αισιοδοξία.

Επιπτώσεις υπήρξαν και για τον ΣΕΣΑΕ, αναγκάζοντας μας να αναβάλουμε τις εκδηλώσεις που είχαν προγραμματιστεί μέχρι και τον Ιούλιο. Επανερχόμαστε όμως δυναμικά και προγραμματίσαμε το πρώτο virtual event του Συνδέσμου για τις 16 Ιουνίου στις 16:00’.

Με μεγάλη χαρά σας ενημερώνουμε ότι αποδέχθηκαν την πρόσκληση να είναι βασικοί ομιλητές στην εκδήλωση αυτή ο κ. Jad Ariss, Managing Director, The Geneva Association και ο κ. Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, Πρόεδρος, Ε.Α.Ε.Ε. και Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, Eurolife FFH Insurance Group. 

Η συμμετοχή και των δυο είναι επιτυχία για το Σύνδεσμο και είμαστε βέβαιοι ότι το επίπεδο της εκδήλωσης θα είναι εξαιρετικό και αντάξιο των προσδοκιών μας. Το θέμα της εκδήλωσης είναι «Μετά την πανδημία – τι αλλάζει για την ασφαλιστική βιομηχανία». 

Οι παρουσιάσεις θα γίνουν στα αγγλικά και δεν θα υπάρχει κόστος συμμετοχής. Λεπτομέρειες για τον τρόπο συμμετοχής στην εκδήλωση θα ακολουθήσουν σύντομα. Παράλληλα, εργαζόμαστε για να προγραμματίσουμε και άλλες εκδηλώσεις ανάλογου κύρους σύντομα. Ο στόχος παραμένει να υλοποιήσουμε όλο το πρόγραμμα εκδηλώσεων κατά τη διάρκεια του τελευταίου τετράμηνου του έτους. Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *