Σε έξι ακόμα πόλεις συνεχίζεται η ενημέρωση των ασφαλιστών για την IDD από το ΕEA


Συνεχίστηκε η ενημέρωση για την IDD σε Λάρισα, Καρδίτσα και Άμφισσα

Σε δύο πόλεις, τη Λάρισα και την Καρδίτσα, την ίδια μέρα, χθες Τρίτη 5 Μαρτίου συνεχίστηκε το οδοιπορικό (με τελευταία εκδήλωση στην Άμφισσα 1η Μαρτίου) που πραγματοποιεί η διοίκηση του ΕΕΑ με σκοπό την πανελλαδική ενημέρωση της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης σχετικά με την IDD.  

Στις συγκεντρώσεις των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών, η υποδοχή, ήταν θερμή και αναγνωρίστηκε η σημασία του πανελλαδικού «οδοιπορικού» του ΕΕΑ κατά το οποίο ο  Αντιπρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων και Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Ι. Χατζηθεοδοσίου και ο Γενικός Γραμματέας και Πρόεδρος της Επιτροπής Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης του Ε.Ε.Α. κ. ΔΓαβαλάκης ενημερώνουν για την IDD και καταγράφουν την εξέλιξη του κλάδου ανά τη χώρα.

ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Στην χθεσινή μέρα, πρώτος σταθμός ήταν η  Καρδίτσα. Σε ειδική εκδήλωση που διοργανώθηκε στο εκεί Επιμελητήριο ο πρόεδρος του, κ.  Γιώργος Ντενίσης χαιρέτισε την πρωτοβουλία της επίσκεψης και την σημασία της στην παροχή πληροφόρησης στους επαγγελματίες ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές. Στο πλαίσιο αυτό έδωσε τιμητική πλακέτα στον πρόεδρο του ΕΕΑ κ. Ι. Χατζηθεοδοσίου ενώ ακολούθησε ενδιαφέρουσα συζήτηση για τα θέματα του κλάδου και την προσαρμογή του στην IDD.

ΛΑΡΙΣΑ

Στη συνέχεια, ο κ.  Χατζηθεοδοσίου και ο κ. Γαβαλάκης μετέβησαν στη Λάρισα. Εκεί το Επιμελητήριο Λάρισας σε συνεργασία με τον Σύλλογο Επαγγελματιών Ασφαλιστών Νομού Λάρισας είχαν διοργανώσει συνάντηση των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών στο Επιμελητήριο της πόλης. Και εδώ ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Σωτήρης Γιαννακόπουλος καθώς και ο πρόεδρος κ. Κ. Καραγιάννης και τα μέλη  του Συλλόγου Επαγγελματιών Ασφαλιστών Λάρισας και οι εκλεγμένοι στο Επιμελητήριο ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές κυρία Καλλιόπη Τζήκα και Μωυσής Μανουάχ υποδέχθηκαν τον πρόεδρο και τον γ.γ του ΕΕΑ και αναγνώρισαν την σημασία του «οδοιπορικού» του ΕΕΑ.  Στη Λάρισα ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου απένειμε τιμητική πλακέτα στον πρόεδρο του ΕΕΑ κ. Ι. Χατζηθεοδοσίου.

ΦΩΚΙΔΑ

Να σημειωθεί ότι την Παρασκευή 1 Μαρτίου η διοίκηση του ΕΕΑ παρουσίασε τις εξελίξεις σχετικά με την IDD στους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές του νομού Φωκίδος. Η εκδήλωση που είχε διοργανώσει το Επιμελητήριο Φωκίδας και ο πρόεδρός του κ. Βασίλειος Β. Αυγερινός έγινε στην Άμφισσα στην Αίθουσα συνεδριάσεων του Δ.Σ του Δήμου Δελφών και εξελίχθηκε με ενδιαφέρον.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟΥ

Με τους δύο αυτούς νέους σταθμούς, στις 5 Μαρτίου σε Καρδίτσα και Λάρισα, το οδοιπορικό του ΕΕΑ εστιασμένο στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση αριθμεί πλέον 6 πόλεις και συνεχίζει για τις επόμενες προκειμένου να επιτευχθεί η πανελλαδική ενημέρωση των επαγγελματιών του κλάδου σχετικά με την εφαρμογή της IDD. Έχουν προηγηθεί εκδηλώσεις σε Ιωάννινα, Χαλκίδα, Πάτρα και Άμφισσα. Έπονται Τρίκαλα και Κατερίνη (σήμερα 6 Μαρτίου) ενώ ακολουθούν, Βέροια, Σέρρες, Αγρίνιο και Άργος.

Στο έως σήμερα οδοιπορικό του ΕΕΑ είναι ευδιάκριτο το  ενδιαφέρον από τους επαγγελματίες να ενημερώνονται για τις εξελίξεις που αφορούν ειδικά και γενικά θέματα της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης και της ιδιωτικής ασφάλισης.

Σε έξι ακόμα πόλεις συνεχίζεται η ενημέρωση των ασφαλιστών για την IDD από το ΕEA
Σε έξι ακόμα πόλεις της Ελλάδας έχει, έως τώρα,  προγραμματιστεί, επίσκεψη της διοίκησης του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας με στόχο την πανελλαδική ενημέρωση των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών για την IDD και την ομαλή εφαρμογή της.

Ήδη έχουν προηγηθεί εκδηλώσεις σε Ιωάννινα, Χαλκίδα, Πάτρα, Άμφισσα, Καρδίτσα και Λάρισα και το ενδιαφέρον που καταγράφεται είναι μεγάλο. Στο πλαίσιο αυτό πέραν των έξι επόμενων πόλεων  που θα γίνει συνάντηση των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών, το οδοιπορικό θα συνεχιστεί και σε άλλες περιοχές.

Στις εκδηλώσεις που διοργανώνονται ο  Αντιπρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων και Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου και ο Γενικός Γραμματέας και πρόεδρος της Επιτροπής Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης του Ε.Ε.Α. κ. Δημήτρης Γαβαλάκης πληροφορούν για την IDD και καταγράφουν θέματα που απασχολούν τον κλάδο.

ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

  1. Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019 και ώρα 14.00, Επιμελητήριο Τρικάλων, Αίθουσα Διαλέξεων Επιμελητηριακού Κτιρίου
  2. Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019, Επιμελητήριο Πιερίας στις 19.00, Συνεδριακή Αίθουσα Επιμελητηρίου
  3. Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019 και ώρα 11.30, Επιμελητήριο Ημαθίας, Αίθουσα Συνεδριάσεων Επιμελητηρίου
  4. Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019 και ώρα 18.00, Επιμελητήριο Σερρών, Αίθουσα «Γεώργιος Χρηστίδης», 3οςόροφος Επιμελητηριακού Μεγάρου
  5. Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019 και ώρα 18.30, στο Επιμελητήριο Αργολίδας.
  6. Τετάρτη 3 Απριλίου 2019 στο Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας με πρωτοβουλία Σ.Ε.Α.ΔΙ.ΔΕ. Η εκδήλωση θα γίνει στις 18.00 στην Συνεδριακή Αίθουσα Επιμελητηρίου.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *