Σε ΠΟΣΕ e-ΕΦΚΑ μετονομάζεται η ΠΟΣΕ ΙΚΑ ΕΤΑΜ

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, πραγματοποιεί το 27ο Απολογιστικό & Καταστατικό της Συνέδριο, από τις 24 έως και τις 26 Νοεμβρίου 2021, στην πόλη της Λάρισας και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο LARISSA IMPERIAL (Λεωφ. Φαρσάλων 182).

Σε σχετική ανακοίνωση της οργάνωσης αναφέρονται τα παρακάτω:

Πέραν της εισηγήσεως για τη μετονομασία της Ομοσπονδίας μας σε «Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων Ηλεκτρονικού Εθνικού Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης» (ΠΟΣΕ e-ΕΦΚΑ), στο Συνέδριό μας θα κυριαρχήσει το ζήτημα της επερχόμενης ιδιωτικοποίησης μέσω της εμπλοκής των ιδιωτών στην έκδοση των συντάξεων, καθώς και η κήρυξη 24ώρης Πανελλαδικής απεργίας για τις 3 Δεκεμβρίου, ημέρα εκδίκασης από την Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας, της αιτήσεως ακυρώσεως κατά της αποφάσεως του Υπουργού Εργασίας, την οποία έχουμε υποβάλει μαζί με την ΑΔΕΔΥ και την ΠΟΠΟΚΠ.

Το 27ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας μας, παρότι γίνεται σε μία ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για τους εργαζομένους του e-ΕΦΚΑ αλλά και για το δημόσιο ασφαλιστικό μας σύστημα, θα σφυρηλατήσει τη βάση του Συνδικαλιστικού μας Κινήματος, έχοντας πάντοτε το βλέμμα μας προς την Κοινωνία, την οποία και καλούμαστε να υπηρετήσουμε ως εργαζόμενοι.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *