Σε τηλεδιάσκεψη με το ΕΕΑ ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Σε διαδικτυακή συζήτηση με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη προχωρά το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών την Παρασκευή 22/5/2020 στις 10:30 π.μ.. Βασικό θέμα της τηλεδιάσκεψης οι προοπτικές της επιχειρηματικότητας μετά τις οικονομικές συνέπειες της πανδημίας και οι κυβερνητικές δράσεις για τη στήριξη επιχειρήσεων, επαγγελματιών και εργαζομένων.

Κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης, εκτός από τον Πρόεδρο του Ε.Ε.Α. κ. Γ. Χατζηθεοδοσίου, θα τοποθετηθούν Πρόεδροι Επιμελητηρίων από όλα τα σημεία της χώρας προκειμένου να θέσουν προς τον Πρωθυπουργό τα θέματα που απασχολούν το επιχειρείν σε πανελλαδικό επίπεδο. 

Για την τηλεδιάσκεψη της Παρασκευής 22/5, ο κ. Γ. Χατζηθεοδοσίου σε δήλωση του επισημαίνει:

«Ευχαριστούμε τον Πρωθυπουργό για την αποδοχή της πρόσκλησής μας και αποτελεί τιμή για εμάς η συμμετοχή του στην τηλεδιάσκεψή μας. Αποδεικνύεται έτσι και η βαρύτητα που δίνει στη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα. Ευελπιστούμε ότι μέσω της τηλεδιάσκεψης θα αναδειχθούν τα προβλήματα που απειλούν σήμερα επιχειρήσεις και επαγγελματίες και θα βρεθούν οι λύσεις εκείνες που θα βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να επιβιώσουν σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, λόγω της ύφεσης που φέρνει η πανδημία. Ο στόχος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών ήταν και παραμένει η στήριξη των μικρομεσαίων και των εργαζομένων τους. Η “επόμενη μέρα” θα είναι δύσκολη και πρέπει να είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις».Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *