Σημαντική άνοδος για την Prime Insurance και το 2013

Σε μια κατάμεστη αίθουσα στην Αίγλη Ζαππείου η Prime Insurance, τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014, παρουσίασε στο Δίκτυο των Συνεργατών της, τα παραγωγικά και εταιρικά αποτελέσματα του 2013, βράβευσε τους κορυφαίους Συνεργάτες της και ανακοίνωσε τους στρατηγικούς στόχους της νέας χρονιάς.

Στην Ελλάδα της κρίσης, σ’ ένα περιβάλλον δύσκολο και σκληρό για την Ασφαλιστική Αγορά τα τελευταία χρόνια, η Prime Insurance κατακτά ολοένα και μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς και εμφανίζει μία ραγδαία άνοδο που ξεπερνά το 200%, την τελευταία τριετία.

200Στρατηγικός στόχος της Εταιρίας είναι η ανάπτυξη και ενίσχυση του Δικτύου Πωλήσεων με συνεχείς εκπαιδεύσεις και νέα προϊόντα, με ανταγωνιστικά τιμολόγια σε όλους τους Κλάδους, με εξειδικευμένο Marketing, με νέα διαφημιστική καμπάνια και κυρίως με ένα νέο κανονισμό πωλήσεων που θυμίζει τις παλιές καλές εποχές της Ασφαλιστικής Αγοράς.

Κάποια από τα νέα προϊόντα που παρουσιάστηκαν είναι:
– Νέο ελκυστικό προϊόν ‘Prime Med’ στον Κλάδο Υγείας
– Νέο τιμολόγιο Α.Ε. Σκαφών
– Νέο Προϊόν Επιχείρησης
– Νέα Προϊόντα Επαγγελματικών Ευθυνών

Ο κος Μιχάλης Μιχαηλίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρίας, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα και ευχήθηκε σε όλους τους Συνεργάτες και Στελέχη μια καλή παραγωγική χρονιά, με στόχο η Prime Insurance να γίνει η πρώτη επιλογή του Δικτύου Πωλήσεων και των Πελατών.

Η Prime Insurance βασιζόμενη στην εμπειρία …500 ετών των ανθρώπων της, συνεχίζει την ανοδική της πορεία στην Ασφαλιστική Αγορά της χώρας μας.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *