Σημαντική διάκριση για τη ΦΙΛΗΣGlass® και τη SYNECTICS στα Mobile Excellence Awards 2020.

Την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2020 πραγματοποιήθηκε στο House 124 η Εκδήλωση απονομής βραβείων των Νικητών για τα Mobile Excellence Awards 2020, τα επιχειρηματικά βραβεία που διοργανώνει για έκτη χρονιά η Boussias Communications, με όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας για αποτροπή εξάπλωσης του COVID-19.

Κορυφαία στελέχη της αγοράς από την Ελλάδα και το εξωτερικό, Mobile – Marketing experts και θεσμικοί, ανέδειξαν online τα πιο καινοτόμα mobile apps και projects της χρονιάς.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Η εταιρία ΦΙΛΗΣGlass® ανέθεσε τον σχεδιασμό και υλοποίηση στην εταιρεία πληροφορικής SYNECTICS ενός έργου, για την δημιουργία μιας καινοτόμου mobile εφαρμογής που απευθύνεται στο Δίκτυο πελατών και συνεργατών της εταιρείας σε όλη την Ελλάδα. Η συγκεκριμένη εφαρμογή κατέκτησε το Βραβείο BRONZE στην κατηγορία Mobile Process Automation and In-Field Services, για την υλοποίηση Online SFA για φορητές συσκευές με την χρήση των πιο πρόσφατων τεχνολογιών του Internet και των Mobile εφαρμογών.

Η διάκριση που έλαβε η εφαρμογή Online SFA  στον διαγωνισμό αποτελεί αναγνώριση των καινοτόμων και μοναδικών χαρακτηριστικών της, που αναβαθμίζουν και επαναπροσδιορίζουν την εμπειρία των πελάτων και την αναδιοργάνωση των επιχειρηματικών διαδικασιών. Η εφαρμογή παρέχει μια ολοκληρωμένη λύση στη διαχείριση ασφαλιστικών υποθέσεων, αυτοματοποίηση, απλούστευση και επιτάχυνση διαδικασιών, ανεμπόδιστη πλοήγηση και πολλαπλές επιλογές που συμπεριλαμβάνουν ιστορικό συναλλαγών, ανάλυση και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση. 

Τα Mobile Excellence Awards αποτελούν τα επιχειρηματικά βραβεία που έχουν στόχο να αναδείξουν όλη την καινοτομία και τις βέλτιστες πρακτικές για την συνολική αγορά και οικοσύστημα του mobile business.

Λίγα Λόγια για τις εταιρείες

Η ΦΙΛΗΣGlass®, απόγονος της πρώτης και σημαντικότερης Ελληνικής επιχείρησης στο χώρο των κρυστάλλων οχημάτων, συνεχίζοντας την καινοτόμο πορεία της και εφαρμόζοντας σύγχρονες τεχνικές σε συνδυασμό με την εμπειρία της, μπορεί και δημιουργεί σήμερα ολοκληρωμένες λύσεις γύρω από το κρύσταλλο, προσφέροντας επιπλέον υπηρεσίες και προϊόντα πέραν της επισκευής και της αντικατάστασης κρυστάλλων.

Η SYNECTICS υλοποιεί ποιοτικά και σύγχρονα πληροφοριακά συστήματα που απευθύνονται σε όλες τις επιχειρήσεις. Βαθιά εταιρική κουλτούρα είναι να δίνει αξία στις υπηρεσίες και τα προϊόντα, προσφέροντας τις καλύτερες και ποιοτικότερες λύσεις ενσωματώνοντας τις νέες τεχνολογίες στο εκάστοτε επιχειρηματικό μοντέλο. Καλύπτει ολόκληρη τη διαδικασία ανάπτυξης λύσεων επιχειρηματικής ευφυΐας από τη σύλληψη της ιδέας και την καταγραφή των αναγκών, έως και την τελική παράδοση της υλοποίησης. Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *