Σημαντική διάκριση της INTERAMERICAN Βοήθειας

Η INTERAMERICAN Βοήθειας, εταιρεία που προσδίδει με τις υπηρεσίες της στην οδική και προσωπική βοήθεια -και φυσικά με τους ανθρώπους της και τις υποδομές που διαθέτει- ιδιαίτερη αξία στον Όμιλο INTERAMERICAN, βραβεύθηκε στις 23 Οκτωβρίου για τις επιδόσεις της κατά το 2011, στο πλαίσιο του θεσμού «True Leaders».

Ο θεσμός των Βραβείων «True Leaders», που οργανώθηκε για 2η χρονιά από την ICAP, αναδεικνύει τις επιχειρήσεις που ξεχωρίζουν στην ελληνική αγορά σε κέρδη, τζίρο, δημιουργία θέσεων εργασίας και σε πιστοληπτική ικανότητα. Η INTERAMERICAN Βοήθείας αξιολογήθηκε μεταξύ των 42 διακεκριμένων επιχειρήσεων, σε σύνολο 24.000 επιχειρήσεων που εξετάστηκαν.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Η εταιρεία, που διαχειρίζεται σε ετήσια βάση περί τις 300.000 περιστατικά στους τομείς της οδικής και της άμεσης ιατρικής βοήθειας, έχει θεμελιώσει την ηγετική θέση της στην ασφαλιστική αγορά βοήθειας στις ιδιόκτητες υποδομές της. Στην οδική βοήθεια διαθέτει 17 αυτόνομους σταθμούς εξυπηρέτησης, 140 σταθμούς βοήθειας, 280 ειδικά οχήματα και περισσότερα από 350 εξειδικευμένα άτομα, ενώ στον τομέα της άμεσης ιατρικής βοήθειας διαθέτει 17 ιδιόκτητα ασθενοφόρα και για την εναέρια διακομιδή 3 ελικόπτερα και 1 υγειονομικό αεροπλάνο μέσω αποκλειστικής συνεργασίας, με 70 εξειδικευμένους συνεργάτες σε συνεχή ετοιμότητα.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *