Σημαντική εκπαιδευτική συνεργασία ΕΙΑΣ και Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Επικαιροποιείται και ενδυναμώνεται περαιτέρω η εκπαιδευτική συνεργασία του Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών και του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, η οποία εκφράζεται στο εξαιρετικά ανταγωνιστικό Πρόγραμμα Εφαρμοσμένων Σπουδών Διοίκησης Επιχειρήσεων, DIPLOMA IN BUSINESS ADMINISTRATION.

Το πρόγραμμα συντονίζει, ως Επιστημονικός του Υπεύθυνος, ο κ. Αλέξανδρος Παπαλεξανδρής, Επίκουρος Καθηγητής Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ σε αυτό διδάσκουν καταξιωμένοι Πανεπιστημιακοί Καθηγητές, διαθέτοντες ακαδημαϊκή αριστεία, υψηλή επιστημονική επάρκεια και εφαρμοσμένη εμπειρία στις αγορές παροχής υπηρεσιών, κυρίως ασφαλιστικών και τραπεζικών.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Οι κύριες θεματικές ενότητες του Προγράμματος είναι οι εξής:
Στρατηγική Διοίκηση, Λήψη Αποφάσεων και Ηγεσία
Marketing Υπηρεσιών, Επικοινωνία και Συστηματική Εξυπηρέτηση Πελατών (CRM)
Διαπραγματεύσεις και Αποτροπή Συγκρούσεων
Διοίκηση και Ανάπτυξη Ανθρωπίνων Πόρων και Πωλήσεων
Χρηματοοικονομική Διοίκηση και Εποπτεία

Το Πρόγραμμα, το οποίο θα έχει την έναρξή του τη Δευτέρα, 23 Απριλίου, 16.00-20.15, απευθύνεται σε Διοικητικά Στελέχη Ασφαλιστικών Εταιριών, Εταιριών Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης και Τραπεζών, σε Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές όλων των βαθμίδων, που ασκούν ή προτίθενται να αναλάβουν καθήκοντα management, καθώς και σε ενδιαφερομένους να αποκτήσουν αρτιότατη τεχνογνωσία Διοίκησης Επιχειρήσεων, να την εκσυγχρονίσουν ή να εξειδικευτούν περαιτέρω σε αυτή.

Λεπτομέρειες του Προγράμματος βρίσκονται στον ιστότοπο του ΕΙΑΣ (www.eias.gr), ενώ περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να λάβετε από τη Γραμματεία του Ινστιτούτου (T: 210 9219660 & 210 9219684, Ε-mail: eiasinfo@eias.gr).Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *