Σημαντική επένδυση με νέα γραφεία στην Αθήνα από τη ManpowerGroup

Σε νέα εποχή εισέρχεται η ManpowerGroup Ελλάδας, η κορυφαία εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων λύσεων ανθρώπινου δυναμικού με πλοηγό τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, Χαράλαμπο Καζαντζίδη, εγκαινιάζοντας τα νέα της γραφεία επί της  Λεωφόρου Αλεξάνδρας 128-130 στους Αμπελόκηπους.

Με αφετηρία ένα σύγχρονο, οικολογικό και εργονομικό εργασιακό χώρο των νέων γραφείων, οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι της ManpowerGroup παρέχουν τις πλέον ολοκληρωμένες λύσεις ανθρώπινου δυναμικού για όλους τους κλάδους της αγοράς που καλύπτουν την εύρεση, αξιολόγηση, στελέχωση και την ανάπτυξη ταλέντων. Προτεραιότητα μας εξακολουθεί να αποτελεί η κάλυψη θέσεων εργασίας, για έκτακτες ή μόνιμες ανάγκες και η παροχή σταθερών λύσεων στους οργανισμούς κάθε μεγέθους, όπως τα προγράμματα εκπαίδευσης και επανατοποθέτησης (outplacement) καθώς και το outsourcing (εξωτερική ανάθεση διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού), τα οποία προάγουν την επιχειρηματική ευελιξία και ανταγωνιστικότητά των επιχειρήσεων. 

Ακολουθήστε μας στο Google News

Τα σύγχρονα γραφεία της εταιρείας, συνοδεύουν την στρατηγική και την φιλοσοφία για τεχνολογική υπεροχή της υποδομής μας, για φιλικό ως προς το περιβάλλον  πλαίσιο λειτουργίας και έχουν σχεδιαστεί για να υποδεχθούν τους υποψηφίους προσδίδοντας μια άνετη και θετική εμπειρία ειδικά κατά τη διάρκεια της συνέντευξης. Επιπλέον όλες οι  αίθουσες διαθέτουν ενισχυμένη τεχνολογική υποστήριξη των πλέον σύγχρονων προδιαγραφών, προκειμένου να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών και των συνεργατών.

Αξίζει  να προσθέσουμε ότι με την εξέλιξη αυτή, η πορεία δυναμικής ανάπτυξης της ManpowerGroup στην ελληνική αγορά, ενισχύεται περαιτέρω και από τη νέα σύγχρονη ιστοσελίδα www.manpowrgroup.gr που ανταποκρίνεται πλήρως  στις ανάγκες των εταιρειών και  εργοδοτών για πιο γρήγορη και λειτουργική επικοινωνία και περιήγηση. 

“Στη ManpowerGroup πιστεύουμε ότι οι άνθρωποι είναι ο βασικός πόρος με τον οποίο εξελίσσεται η αγορά”, δηλώνει ο CEO της εταιρείας, Χαράλαμπος Καζαντζίδης, ο οποίος προσθέτει: “Οι άνθρωποι είναι το σημαντικότερο κεφάλαιο κάθε εταιρείας.  Τώρα το νέο, πιο ανοικτό, προηγμένο και οικολογικό περιβάλλον, μας δίνει την ευκαιρία να αντιμετωπίσουμε διαφορετικά το χώρο στον οποίο εργαζόμαστε, να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας, να συνεργαστούμε πιο στενά και αποτελεσματικά και να ανταλλάξουμε απόψεις με υποψήφιους, εργαζόμενους, συνεργάτες και πελάτες μας. Είναι σημαντικό ότι όλοι δέχθηκαν τη μεγάλη αυτή αλλαγή πολύ θετικά, καθώς αυξάνεται η δυνατότητα επαφής και συνεργασίας μεταξύ μας”.



Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *