ΣΙΟΥΤΑΣ Π. & ΣΙΑ Ε.Ε-VIP Member, Συνεργάτης INTERLIFE για περισσότερα από 25 χρόνια

Η εταιρεία που χτίζει το μέλλον της με συνέπεια και επαγγελματική ηθική

Η εταιρεία ΣΙΟΥΤΑΣ Π. & ΣΙΑ Ε.Ε. ιδρύθηκε το 2010 στη Θεσσαλονίκη από τον Παναγιώτη Σιούτα ο οποίος ξεκίνησε την ασφαλιστική του δραστηριότητα το 1994. 

Αποτελεί μια συνεχώς αναπτυσσόμενη επιχείρηση Διαμεσολάβησης που στηρίζει την οργάνωσή της στη συνεχή προσπάθεια, την εργατικότητα και το υψηλά καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό της. 

Η φιλοσοφία της βασίζεται στην ανάπτυξη σχέσεων σεβασμού, στην κατανόηση των αναγκών του πελάτη και στη διαφάνεια των διαπροσωπικών σχέσεων. 

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην ασφάλιση όλων των Γενικών Κλάδων με ιδιαίτερη έμφαση στον Κλάδο Αυτοκινήτου και στον Κλάδο Μεταφορών. Με έδρα στη Θεσσαλονίκη έχει μια δυναμική παρουσία στη Βόρεια Ελλάδα και δίνει το στίγμα της στην τοπική ασφαλιστική αγορά, ενώ ήδη επεκτείνει το πελατολόγιό της σε όλη τη χώρα. Η ικανοποίηση των πελατών αποτελεί κλειδί και βασικό στοιχείο μιας καλής ετήσιας παραγωγής. 

Με σύνεση και εργατικότητα η ΣΙΟΥΤΑΣ Π. & ΣΙΑ Ε.Ε. καλύπτει τις ανάγκες των πελατών της βασισμένη σε ένα αμοιβαίο κλίμα εμπιστοσύνης και συνέπειας. 

Πυξίδα για την εταιρεία αποτελεί η ανάπτυξη σχέσεων και η παροχή υπηρεσιών που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς και της κοινωνίας. Επιπλέον, σημαντικό ρόλο διαδραματίζει η αγάπη για το επάγγελμα του ασφαλιστή, η στοχοπροσήλωση, η συνεχής εκπαίδευση και, φυσικά, η αδιάκοπη και -πολλές φορές- σκληρή δουλειά. 

Με εφόδιο τη σταθερή της πορεία και κίνητρο ένα ακόμη πιο δημιουργικό μέλλον, η ΣΙΟΥΤΑΣ Π. & ΣΙΑ Ε.Ε. έχει θέσει ως στόχο την περαιτέρω αύξηση του χαρτοφυλακίου της σε όλους τους Κλάδους διατηρώντας, παράλληλα, το υψηλό επίπεδο παρεχόμενων υπηρεσιών που τη χαρακτηρίζει διαχρονικά. 

Αναδημοσίευση από το περιοδικό Interlife Magazine  Μάρτιος 2021Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *