ΣΟΚ!Ακρωτηρίασαν 21χρονη για να εισπράξουν ασφάλιστρα από ασφάλεια ατυχήματος

Σοκ προκαλεί η είδηση που κάνει τις τελευταίες ώρες  το γύρο του διαδικτύου και δείχνει μέχρι που μπορεί να φτάσουν κάποιοι επιτήδειοι προκειμένου να διαπράξουν ασφαλιστική απάτη.

Σύμφωνα με την είδηση,  η αστυνομία της Σλοβενίας κατηγόρησε μια γυναίκα ότι έκοψε το χέρι της με  ένα κυκλικό πριόνι – με τη βοήθεια της οικογένειάς της – για να προβάλει  μια δόλια ασφαλιστική αξίωση.

Η 21χρονη και ένας συγγενής κρατούνται και αντιμετωπίζουν κατηγορίες που επισύρουν ποινή  φυλάκισης έως 8 χρόνια

Η γυναίκα που πρόσφατα είχε κάνει  ασφάλεια ασθένειας μέσω του ακρωτηριασμού της θα κέρδιζε περίπου 400.000 ευρώ σε αποζημίωση και μηνιαίες πληρωμές ύψους περίπου 3.000 ευρώ, σύμφωνα με το ασφαλιστικό συμβόλαιο που είχε συνάψει.

Η αστυνομία λέει ότι  οι συγγενείς σκόπιμα έκοψαν το χέρι της γυναίκας πάνω από τον καρπό στο σπίτι τους στην πρωτεύουσα Λιουμπλιάνα. Οι συγγενείς την πήγαν στο νοσοκομείο, λέγοντας ότι είχε τραυματιστεί κατά την κοπή κλαδιών.

Σύμφωνα με τους γιατρούς του νοσοκομείου όταν οι συγγενείς την πήγαν στο νοσοκομείο δεν είχαν μαζί τους το κομμένο άκρο  να εξασφαλίσουν δεν θα συγκολληθεί και θα έχει μόνη αναπηρία για να λαμβάνει μηνιαίο επίδομα. Αλλά οι αρχές τους ανάγκασαν να φέρουν στο νοσοκομείο το κομμένο άκρο και στην συνέχεια κατάφεραν να το συγκολλήσουν

Με πληροφορίες από bbc.comΠροτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *