Σπάζοντας τα «φράγματα του δεν μπορώ» στην Θεσσαλονίκη

Το MDRT «αποφάσισε, δεσμεύτηκε και πέτυχε» σπάζοντας τα «φράγματα του δεν μπορώ» στην Θεσσαλονίκη

Μια ημερίδα που μόνο περηφάνια γέμισε τα μέλη της Επιτροπής Επικοινωνίας του MDRT Ελλάδος πραγματοποιήθηκε στις 19 Ιανουάριου 2018 με μότο «Αποφάσισε, Δεσμεύσου, Πέτυχε» στο The Met Hotel, στη Θεσσαλονίκη.

Καταξιωμένοι ομιλητές τόσο από την Ελλάδα, όσο και από το εξωτερικό (Κύπρο, Λίβανο, ΗΠΑ, Ν. Αφρική, Ισραήλ), ρεκόρ συμμετοχών, και μια ομιλία – έκπληξη, ήταν μερικά από τα στοιχεία που χαρακτήρισαν την ημέρα αυτή. Το πνεύμα του εθελοντισμού, όπως άλλωστε πρεσβεύει το MDRT, ήταν κυρίαρχο σε κάθε έκφανση της διοργάνωσης.

Η αρχή έγινε ένα 24ωρο πριν.
Η 18η Ιανουαρίου ήταν Γυναικεία Υπόθεση, αφού στην αίθουσα ‘’Sirocco’’ του The Met Hotel, πραγματοποιήθηκε το πρώτο “Women Brainstorming” όπου συγκεντρώθηκαν αξιόλογοι επαγγελματίες της ασφαλιστικής αγοράς, αλλά και από διάφορους εργασιακούς χώρους, ώστε να μιλήσουν για τον πολυδιάστατο ρόλο της γυναίκας του σήμερα και για το πώς μπορεί να ισορροπήσει ανάμεσα σε αυτούς.
Βιώματα, ιδέες και πρακτικές τέθηκαν επί τάπητος σε μια άκρως γόνιμη συνάντηση.

Την ίδια στιγμή στην VIP Meeting αίθουσα διεξάγονταν το πρώτο ‘’Study Group” με τους ομιλητές της επόμενης ημέρας και μελών MDRT Ελλάδας και με Συντονιστές τους κ.κ Αναστάσιο Φωτίου Μέλος της Επιτροπής Επικοινωνίας Ελλάδος και τον Δημοσθένη Συκοβάρη πρώην Πρόεδρο Ευρώπης MDRT

Την ημέρα του κυρίαρχου Event, η αίθουσα ‘’Maistros’’ πλημμύρισε από ποικίλα συναισθήματα, μηνύματα παρακίνησης, πρωτότυπες ιδέες, ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριών, που είχαν ένα και μόνο σκοπό: Να γίνουν οι παρευρισκόμενοι, μέσα σε ηθικό πλαίσιο, ακόμη καλύτεροι σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο, με στόχους ακόμη πιο υψηλούς.
Οι 26 ομιλητές, μεταξύ των οποίων οι διεθνούς κύρους Sunny Lee, Kobus Kleyn, Vanessa Bucklin, Naji Haddad και Yossi Manor, ενθουσίασαν τους 430 συμμετέχοντες. Κορυφαία στιγμή της ημέρας, η ομιλία της Keynote Speaker, Βούλας Πατουλίδου. Η χρυσή Ολυμπιονίκης της Βαρκελώνης, ενέπνευσε με τη σειρά της το ακροατήριο, με την προτροπή να σπάσει ο καθένας τα δικά του φράγματα, ώστε να οδηγηθεί στην επιτυχία

Ξεχωριστή ήταν και η παρουσία του αθλητικογράφου και πρώην αθλητή Γιάννη Μαμουζέλου, σε μια σημαδιακή ημέρα για εκείνον, αφού συμπλήρωνε 50 χρόνια στην δημοσιογραφία.

Τέλος, αξίζει να τονιστεί πως οι προσκεκλημένοι ομιλητές πήραν μια… δόση ελληνικής φιλοξενίας, αφού τα μέλη της ελληνικής επιτροπής του MDRT (Κ. Χατζηστεφάνου, Σ. Ζερβουδάκη, Στ. Γεωργακοπούλου, Λ. Τουρνατζής, Κ. Μαρκουίζος, Α. Φωτίου, Π. Συμπεράς και Αθ. Χατζόγλου) φρόντισαν να υπάρξουν διάφορες ξεναγήσεις.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *