ΣΠΑΤΕ : Να απλουστευτούν οι διαδικασίες των ασφαλιστικών εταιριών για τις αποζημιώσεις στους πληγέντες από τις πυρκαγιές

Το Δ.Σ. και τα Μέλη του Συλλόγου Ασφαλιστικών Πρακτόρων Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ – ΣΠΑΤΕ, εκφράζουν την βαθιά τους θλίψη στους Συμπολίτες και στις Επιχειρήσεις, που επλήγησαν οι περιουσίες τους από την καταστροφική φωτιά στην περιοχή της Βαρυμπόμπης και στις όμορες περιοχές.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και την βαθιά μας ευγνωμοσύνη στους Άνδρες και τις Γυναίκες που υπηρετούν στο Πυροσβεστικό Σώμα, στην Ελληνική Αστυνομία και στην Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας για την μάχη που έδωσαν και δίνουν, για την προστασία όλων μας!!!

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και την βαθιά μας ευγνωμοσύνη στους Πιλότους των εναέριων μέσων που με αυταπάρνηση ρίχθηκαν κυριολεκτικά στο πύρινο μέτωπο για να προστατεύσουν όλους εμάς!!!!

Προκειμένου, να επανέλθει γρήγορα η ομαλότητα στις πληγείσες περιοχές, η αποκατάσταση των ζημιών και η επαναλειτουργία όλων των Επιχειρήσεων,

Ζητούμε από την Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος να συνδράμει στην απλούστευση των διαδικασιών, ώστε οι πληγέντες να εξυπηρετούνται κατά προτεραιότητα όπως και στην καταβολή των αποζημιώσεων.

Θέτουμεως ΣΠΑΤΕ στην διάθεση όλων των Αρμόδιων Φορέων τις εθελοντικές μας υπηρεσίες, ώστε να συμβάλλουμε και εμείς όπου κρίνεται αναγκαίο.

Ελπίδα όλων, οι καταστροφικές φωτιές της Βαρυμπόμπης , της Ρόδου, της Εύβοιας, της Αρχαίας Ολυμπίας… και όλων των περιοχών που έχουν πληγεί, να γίνουν η αρχή για τον σεβασμό στο Περιβάλλον. Η οικολογική καταστροφή στην Βαρυμπόμπη, με το κάψιμο περίπου 30.000 στρεμμάτων δάσους και την απώλεια χιλιάδων ζώων, που ζούσαν στο δάσος ελευθέρα ή και οικόσιτα, απαιτεί τουλάχιστον την ενεργοποίηση της προσωπικής και ατομικής μας ευθύνης απέναντι στο Περιβάλλον μας,τον Συνάνθρωπό μας και τους Εαυτούς μας.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *