Στάθης Τσαούσης: 770.000 επιπλέον πελάτες από την συνεργασία της Ergo με την Τράπεζα Πειραιώς

Σε συνέντευξή του στο Ergo News, του μητρικού ομίλου της Ergo, ο κ. Στάθης Τσαούσης, Μέλος ΔΣ και Διευθυντής Τομέα Εμπορικών Λειτουργιών στην ERGO Ασφαλιστική, αναφέρεται στην 10ετή συνεργασία της ασφαλιστικής με την Τράπεζα Πειραιώς στο Bancassurance.

Ειδικότερα το Ergo Magazine που παρουσιάζει την συνέντευξη επισημαίνει:

«Στη αναπτυξιακή στρατηγική της με την Τράπεζα Πειραιώς, η ERGO Hellas Bancassurance εστιάζει πρωτίστως στην ψηφιοποίηση», λέει ο Στάθης Τσαούσης, μέλος του CSO & ExCo, σε συνέντευξή του στο ERGO News.

Για τη συμβολή της στο ERGO Ambition 2025, η Global Bancassurance εστιάζει στις ψηφιακές τεχνολογίες και τις νέες τάσεις της αγοράς ως τρόπο επέκτασης των υφιστάμενων και δημιουργίας νέων συνεργασιών στις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες. Αυτό ήταν το βασικό μήνυμα του Global Bancassurance Summit στην Αθήνα τον Μάιο του 2022. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτής της στρατηγικής είναι η επιτυχημένη συνεργασία της ERGO Hellas με την Τράπεζα Πειραιώς για περισσότερα από δέκα χρόνια.

Σε σχετική  ερώτηση για την συνεργασία της Ergo με την Τράπεζα Πειραιώς ο κ.Τσαούσης αναφέρει:

“Κύριε Τσαούση, πώς θα αξιολογούσατε τη μέχρι τώρα συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς; Πώς εξελίσσεται και ποια είναι τα βασικά σας επιτεύγματα;

Μπορούμε να είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με την πρόοδο που έχουμε σημειώσει την τελευταία δεκαετία, καθώς βιώνουμε συνεχή ανάπτυξη παρά την οικονομική κρίση και το δύσκολο περιβάλλον. Αυτό το επίτευγμα το οφείλουμε κυρίως στις πωλήσεις μας και στην ανθεκτικότητά τους.

Αυτό ίσχυσε ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της πανδημίας, όταν η φυσική πρόσβαση στα υποκαταστήματα των τραπεζών ήταν περιορισμένη. Οι υπάλληλοί μας μεταπήδησαν αμέσως στις πωλήσεις από απόσταση και είχαν εξαιρετικά κίνητρα. Γι’ αυτό είμαστε πρωτοπόροι στην ασφάλιση περιουσίας και ατυχημάτων. Ο συνδυασμός προϊόντων τραπεζοασφάλισης περιουσίας, προσωπικού ατυχήματος, αυτοκινήτου, πολλών microinsurance προϊόντων και ασφάλισης στεγαστικών δανείων συνέβαλε επίσης στην επιτυχία μας. 

Έχουμε πλέον αποκτήσει περισσότερους από 770.000 επιπλέον πελάτες μέσω αυτού του καναλιού – αυτό είναι ένα μεγάλο επίτευγμα!”

Πηγή και και πλήρες κείμενο της συνέντευξης ( στα αγγλικά) από ergo.com Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *