Σταθάκης -Βαρουφάκης αναμένεται να ανοίξουν τα χαρτιά τους για την Ιδιωτική Ασφάλιση

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η παρουσία αλλά και οι τοποθετήσεις των δύο οικονομικών υπουργών της νέας κυβέρνησης Γιώργου Σταθάκη και Γιάννη Βαρουφάκη στην ετήσια Γενική Συνέλευση της Ενωσης Ασφαλιστικών Εταιριών .

r021385338Η συνέλευση είναι προγραμματισμένη για τις 27 Φεβρουαρίου όπου ο Υπουργός Οικονομίας Υποδομών Ναυτιλίας και Τουρισμού Γιώργος Σταθάκη θα είναι ομιλητής στο κεντρικό θέμα της συνέλευσης « Ο ρόλος και η προκλήσεις της Ιδιωτικής Ασφάλισης στη νέα εποχή»
Ενώ πρόσκληση έχει σταλεί και στον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Βαρουφάκη, όπως αναφέρεται στη σχετική πρόσκληση της Ενωσης .

Επιπλέον ομιλητές στην συνέλευση θα είναι ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας και ο πρόεδρος της Ενωσης των Ασφαλιστικών Εταιριών Αλ Σαρρηγεωργίου.

Το ενδιαφέρον από την παρουσία των υπουργών επικεντρώνεται στο γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει συγκεκριμένη θέση σχετικά με την κοινωνική ασφάλιση και την επαναφορά στον αναδιανεμητικό σύστημα, σε σχέση με την προωθούμενο από την προηγούμενη κυβέρνηση κεφαλαιοποιητικό σύστημα αλλά και την συμμετοχή της ιδιωτικής ασφάλισης στον δεύτερο πυλώνα της επαγγελματικής ασφάλισης.

Επίσης ενδιαφέρον θα έχουν οι τοποθετήσεις και για άλλα θέματα που απασχολούν τον κλάδο των ασφαλιστών και δεν έρχονται σε άμεση σύγκρουση με προγραμματικές εξαγγελίες της κυβέρνησης .Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *