Στην Αθήνα Πανευρωπαϊκή Σύσκεψη μελών του MDRT

Πραγματοποιείται την Πέμπτη και την Παρασκευή η Πανευρωπαϊκή Σύσκεψη της Διεύθυνσης Επικοινωνίας μελών του MDRT.
Σε αυτή θα συμμετέχουν η κ. Ελένη Γρυπάρη, ως Πρόεδρος Περιφέρειας Ευρώπης, ο κ. Δημοσθένης Συκοβάρης, ως Πρόεδρος Ζώνης Δυτικής & Νότιας Ευρώπης, ο κ. Mikhail Petrov από τη Ρωσία, ως Πρόεδρος Ζώνης Κεντρικής & Ανατολικής Ευρώπης και οι Πρόεδροι των Επιτροπών Επικοινωνίας των κρατών που απαρτίζουν την Περιφέρεια Ευρώπης του MDRT.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχει, επίσσης, ο κ. Shung Ho Shin, από την Κορέα, ως Αντιπρόεδρος της Διεύθυνσης Επικοινωνίας Μελών του Οργανισμού.

Ο οργανισμός Million Dollar Round Table (MDRT), The Premier Association of Financial Professionals, που δημιουργήθηκε το 1927, είναι μια διεθνής, ανεξάρτητη ένωση περισσότερων από 38.000 από τους κορυφαίους επαγγελματίες ασφαλιστικών και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, από 450 εταιρείες σε 76 κράτη, που αντιστοιχούν στο 2% των επαγγελματιών παγκοσμίως.

Στην Ελλάδα για το 2013 τα μέλη του MDRT είναι 51. Τα μέλη του MDRT επιδεικνύουν άριστες επαγγελματικές γνώσεις, αυστηρή ηθική συμπεριφορά και εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών. Η συμμετοχή ως μέλος στο MDRT αναγνωρίζεται διεθνώς ως Πρότυπο Αριστείας στον τομέα των ασφαλίσεων ζωής και των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών, καθώς απαιτείται η επίτευξη συγκεκριμένων ποιοτικών και ποσοτικών κριτηρίων κάθε χρόνο για τη συμμετοχή στον Οργανισμό.

Η Διεύθυνση Επικοινωνίας Μελών είναι ένα παγκόσμιο δίκτυο Επιτροπών του MDRT, που δημιουργήθηκε με σκοπό να βοηθήσει στην προώθηση του MDRT σε όλο τον κόσμο. Τα μέλη των Επιτροπών μεταδίδουν τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα των μελών του MDRT στις αντίστοιχες περιφέρειες, ζώνες και χώρες τους. Επίσης, είναι άμεσα υπεύθυνοι για τον συντονισμό και την υλοποίηση εγκεκριμένων έργων και δραστηριοτήτων του MDRT σε όλο τον κόσμο.
Πηγή Insurance-eea.grΠροτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *