Στην ΑΙG η AIG HELLAS εξαγοράζοντας τα ποσοστά EXIΝ και ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ – ΑΔΑΜΑΝΤΙΑΔΗΣ

Στον απόλυτο έλεγχο της AIG η AIG Ηellas που κατείχαν από το 2016 η EXIΝ Group με 51% και με 49% οι ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ – ΑΔΑΜΑΝΤΙΑΔΗΣ.
Σχετική επιστολή απέστειλε προς το δίκτυο των συνεργατών της ο Διευθύνων Σύμβουλος της AIG, Giuseppe Zorgno (Φωτογραφία) που δημοσιεύει το Insuranceforum.gr

Το πλήρες κείμενο της επιστολής έχει ως εξής :

«Η συναλλαγή αυτή αναμένεται να ολοκληρωθεί στις αρχές του επόμενου χρόνου, τελώντας υπό την έγκριση της αρμόδιας εποπτικής Αρχής. Η απόκτηση από την AIG του συνόλου των μετοχών της AIG Greece θα είναι αναμφισβήτητα προς όφελος των πελατών και των συνεργατών της, στους οποίους θα εξακολουθήσει να προσφέρει πρόσβαση σε ένα ευρύτατο φάσμα ασφαλιστικών λύσεων, τόσο σε επίπεδο ατομικών ασφαλίσεων όσο και επιχειρηματικών, αναβαθμίζοντας παράλληλα την ποιότητα των υπηρεσιών της.
Ενόσω η AIG είχε πωλήσει το 2016 το πλειοψηφικό μερίδιο που κατείχε στην AIG Greece, διατήρησε συνεχή την παρουσία της στην αγορά μας, ενεργώντας ως ασφαλιστική πάροχος. Ως μέρος της AIG, θα προχωρήσουμε στην αναβάθμιση των τεχνολογικών μας συστημάτων, ενώ παράλληλα θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε με εσάς, προσφέροντας σας προγράμματα προσωπικών και επιχειρηματικών κινδύνων. Μεταξύ άλλων, περιλαμβάνονται οι ασφαλίσεις περιουσίας, ατυχημάτων, αυτοκινήτων και αστικών ευθυνών.
Έχοντας διατηρήσει το brand της AIG και την αδιάλειπτη παρουσία μας στην αγορά – ως AIG Europe Limited – διαθέτουμε γερά θεμέλια για την ομαλή μετάβαση στην νέα πραγματικότητα.
Η AIG εκτιμά βαθιά την μακρόχρονη σύμπραξη με τον Όμιλο της ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ – ΑΔΑΜΑΝΤΙΑΔΗΣ. Άλλωστε, ο Παύλος Κανελλόπουλος προσωπικά θα συμβάλλει σημαντικά στη συνέχιση της σχέσης αυτής με την ιδιότητα του συμβούλου προς τη διοίκηση της AIG Greece.

Αν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία σχετικά με την νέα κατάσταση, παρακαλώ να επικοινωνήσετε με εμάς. Θα συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενήμερους για την πορεία και την ολοκλήρωση αυτής της συναλλαγής.
Σας ευχαριστούμε και πάλι για την αφοσίωση που μας επιδείξατε, η οποία μας βοήθησε να προετοιμαστούμε για το μέλλον ως μέλος του ομίλου της AIG.».Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *