Στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση ο όμιλος Antenna και η Nova Founders Capital με τη λειτουργία του Pricefox

O όμιλος Antenna και η Nova Founders Capital ανακοινώνουν τη λειτουργία του Pricefox.

Το Pricefox εισέρχεται στο χώρο της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης στην Ελλάδα, μέσω της καινοτόμας πλατφόρμας σύγκρισης τιμών, του Pricefox. Το Pricefox υποστηρίζεται από την εμπειρία και την επιχειρηματική αφοσίωση δύο πολύ ισχυρών εταίρων, του ομίλου Antenna και της CompareEuropeGroup, μέλος της Nova Founders Capital.

Το Pricefox ξεκινάει την δραστηριότητά του στον κλάδο της ασφάλειας αυτοκινήτου σκοπεύοντας να γίνει ο καταλύτης της ψηφιοποίησης της Ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς και η κορυφαία πλατφόρμα σύγκρισης τιμών στην Ελλάδα. Αυτή τη στιγμή, στην Ελλάδα, λιγότερο από 10% των ασφαλειών αυτοκινήτου αγοράζεται online, ποσοστό πολύ μικρότερο από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο. Η online ασφάλεια αυτοκινήτου στην Ελλάδα έχει την προοπτική να ξεπεράσει ακόμη και το 30% τα επόμενα χρόνια.

Η πλατφόρμα, η οποία είναι ήδη σε λειτουργία με 5 ασφαλιστικές εταιρείες (Εθνική Ασφαλιστική, Ευρώπη Ασφαλιστική, Euroins, Eurolife FFH και Groupama), θα συνεχίσει να εμπλουτίζει τις συνεργασίες της τους επόμενους μήνες. Το Pricefox σκοπεύει να βοηθήσει τους Έλληνες καταναλωτές να βρουν και να αγοράσουν την καλύτερη ασφάλεια αυτοκινήτου για αυτούς σε τρία απλά βήματα και να εξοικονομήσουν έως και 172€ ετησίως.

Ο Γενικός Διευθυντής του Antenna Amplifier, Greg Miall, ανέφερε: “Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για τη συνεργασία μας με την CompareEuropeGroup και τη νέα μας πλατφόρμα. Οι Έλληνες καταναλωτές έχουν προσαρμοστεί πολύ γρήγορα στα ψηφιακά κανάλια κατά τη διάρκεια της πανδημίας και πιστεύουμε ότι το Pricefox θα δώσει τη δυνατότητα στους Έλληνες να αγοράσουν την καλύτερη ασφάλεια για το αυτοκίνητό τους γρήγορα και εύκολα, εξοικονομώντας χρήμα και χρόνο. 

Ο CEO της CompareEuropeGroup και Partner στη Nova Founders Capital, Stefan Bruun, δήλωσε: “Είμαστε χαρούμενοι που φέρνουμε την πλατφόρμα μας και την εμπειρία μας στην Ελλάδα και δίνουμε την δυνατότητα στους Έλληνες καταναλωτές να απολαμβάνουν τις υπηρεσίες της πιο καινοτόμας πλατφόρμας σύγκρισης τιμών, όπως κάνουν ήδη περισσότερο από 1 εκατομμύριο καταναλωτές σε άλλες 15 χώρες.”

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Τσατίρης, Γενικός Διευθυντής του Pricefox ανέφερε: “Η ψήφος εμπιστοσύνης στο Ελληνικό start-up οικοσύστημα από δύο τόσο έμπειρους και ικανούς συνεργάτες αποδεικνύει τη δυναμική και τις δυνατότητες της Ελληνικής οικονομίας”.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *