Στην ΔΕΙΑ το θέμα των συμβάσεων των ασφαλιστών με τις εταιρίες

Το θέμα των νέων συμβάσεων που καλούνται να υπογράψουν οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές τέθηκε σε συνάντηση της Ένωσης Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών με νέα διευθύντρια της Εποπτικής Αρχής Ασφαλιστικών Εταιριών, (ΔΕΙΑ) κυρία Ιωάννα Σεληνιωτάκη.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ιστοσελίδα των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου της Αθήνας insurance-eea.gr η συνάντηση εγινε την Παρασκευή 2 Μαΐου η συνάντηση, διήρκεσε πάνω από δύο ώρες, συμμετείχαν εκτός από τη νέα διευθύντρια της Εποπτικής Αρχής Ασφαλιστικών Εταιριών και πολλά στελέχη της διεύθυνσης.
3437777884854
Κύριο θέμα, οι νέες συμβάσεις που καλούνται να υπογράψουν οι διαμεσολαβούντες, οι οποίες σε ορισμένες περιπτώσεις περιλαμβάνουν καταχρηστικούς όρους και έχουν ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων. Η κυρία Σεληνιωτάκη ζήτησε χρόνο ώστε να έχει τη δυνατότητα να μελετήσει σε βάθος το ζήτημα και να εξετάσει το κατά πόσον τίθεται θέμα νομιμότητας για κάποιους από τους όρους των συμβάσεων. Επίσης δήλωσε την πρόθεσή της να πραγματοποιηθεί στο άμεσο μέλλον συνάντηση τόσο με τους εκπροσώπους των διαμεσολαβούντων όσο και με τους εκπροσώπους των ασφαλιστικών εταιρειών, ώστε να συζητηθεί το θέμα και να αντιμετωπιστούν τα όποια προβλήματα έχουν δημιουργηθεί, προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία της αγοράς.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *