Στην πρόεδρο του ΣτΕ οι συνταξιούχοι. Ζήτησαν άμεση δημοσίευση των αποφάσεων για τον νόμο Κατρούγκαλου

Συνάντηση με την πρόεδρο του ΣτΕ, κυρία Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, είχε χτες, Δευτέρα 14 Οκτωβρίου, ο πρόεδρος του Ενιαίου Δικτύου Συνταξιούχων (ΕΝΔΙΣΥ), Νίκος Χατζόπουλος.

Ο πρόεδρος του ΕΝΔΙΣΥ ζήτησε από την κ. Σακελλαροπούλου την άμεση έκδοση των ολοκληρωμένων αποφάσεων του ΣτΕ για το νόμο Κατρούγκαλου, τονίζοντας ότι πρόκειται για ένα μείζονος σημασίας ζήτημα που αφορά περίπου 2,5 εκατ. ανθρώπους και τις οικογένειές τους. Η Κυρία Πρόεδρος απάντησε ότι <<οι συγκεκριμένες αποφάσεις είναι για θεώρηση και ότι κάνει προσπάθεια ώστε να τελειώσουν το συντομότερο>>.

Σύμφωνα με τον κ. Χατζόπουλο, από τις 4 Οκτωβρίου, οπότε και κυκλοφόρησαν οι περιλήψεις των αποφάσεων του ΣτΕ για το νόμο Κατρούγκαλου, έχει ξεκινήσει ένα «γαϊτανάκι» παραπληροφόρησης των συνταξιούχων σχετικά με πληθώρα κρίσιμων ζητημάτων, τα οποία δεν ξεκαθαρίζονται με σαφή και νομικά τεκμηριωμένο τρόπο από τις περιλήψεις.

Το ΕΝΔΙΣΥ, καλεί τα μέλη του ΣτΕ να επισπεύσουν την έκδοση των αποφάσεων, ώστε να μπει ένα τέρμα στην αγωνία εκατομμυρίων συνταξιούχων, οι οποίοι κατακλύζονται από έναν καταιγισμό ερμηνειών, εικασιών και εκτιμήσεων, οι οποίες στις περισσότερες περιπτώσεις είναι αντιφατικές και αλληλοσυγκρουόμενες που περισσότερο αποπροσανατολίζουν και μπερδεύουν τους συνταξιούχους πολλαπλασιάζοντας τα ερωτήματά τους, και τελικά… την αγωνία τους!

Για το ΕΝΔΙΣΥ η άμεση έκδοση των αποφάσεων είναι επιβεβλημένη, ώστε να ξεκαθαρίσει το τοπίο και οι συνταξιούχοι να γνωρίζουν πραγματικά τι αποφασίστηκε.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *