Στη ΔΕΘ με περίπτερο η ΠΟΑΔ

Σύμφωνα με ανάρτηση στα social media του προέδρου της ΠΟΑΔ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών), Ηλία Τσολάκη,  η ομοσπονδία δίνει το παρόν με περίπτερο  στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης,που ανοίγει τις πύλες της το Σάββατο.

Η σχετική ανάρτηση έχει ως εξής: 

Ακολουθήστε μας στο Google News

“Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών πάει στην ΔΕΘ.

Στο περίπτερο 2 της έκθεσης στο σταντ 2 με την αιγίδα του ΕΕΑ θα βρίσκετε εκεί για να γνωριστεί με όσους συναδέλφους επισκεφτούν τις εγκαταστάσεις της.

Οι συνεχείς αγώνες μας και οι τοποθετήσεις μας σε θέματα που εγείρουν το ενδιαφέρον της διαμεσολάβησης θα συνεχίζονται πάντα.

✅Αθέμιτος Ανταγωνισμός

✅Πτωχευτικο Ασφάλιστρο

✅Ένταξη των μελών μας σε προγράμματα ΕΣΠΑ

✅Επιχορηγήσεις που αφορούν την ψηφιακή μας αναβάθμιση

✅Οριζόντια ασφάλιση της περιουσίας του Έλληνα πολίτη και όχι ασφάλιση μέσω προϋποθέσεων.

✅Λύση στην πλήρη αποκατάσταση των ασφαλισμένων των εταιρειών του ομίλου ΑΣΠΙΣ υπό εκκαθάριση.

✅Ενεργοποίηση της ΤτΕ σε θέματα που άπτονται των υποχρεώσεων της.

✅Ενεργοποίηση του συνηγόρου του καταναλωτή πανω σε ενέργειες που θίγουν τον ασφαλισμένο

✅Ενεργοποίηση της επιτροπής ανταγωνισμού για ενέργειες που μας βάζουν απεναντι σε θεσμικά και κλαδικά θέματα.

Η ΠΟΑΔ δεν είναι ένα στατικό θεσμικό όργανο, είναι ο θεσμός που μπορεί να αγκαλιάσει όλη την διαμεσολαβηση.

 Σας περιμένουμε”



Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *