Στη Λάρισα ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική Νικόλαος Μακρόπουλος

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συνάντηση εργασίας των συνεργατών της Net Insurance με την ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική που είχε ως στόχο την αμφίδρομη επικοινωνία των συνεργατών με στελέχη της εταιρείας.

Στη συνάντηση παραβρέθηκε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική κ. Νικόλαος Μακρόπουλος, ο οποίος αντάλλαξε απόψεις με τους συνεργάτες, ενώ παράλληλα ανέλυσε τη στρατηγική της εταιρείας για τα επόμενα χρόνια με κύριο άξονα την κερδοφόρο ανάπτυξη των εργασιών.

Τη συνάντηση χαιρέτησε η κα Θεοδώρα Σταθούρου, Εκτελεστικό Μέλος του ΔΣ και Γενική Διευθύντρια Πωλήσεων, Marketing και Εκπαίδευσης της εταιρείας, ενώ η κα Δήμητρα Τσακνία Σύμβουλος Διοίκησης και Μέλος του ΔΣ, καθώς και οι κκ. Θεόδωρος Τσαγκουρνός, Διευθυντής Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης Δικτύου Πωλήσεων και Νικόλαος Βιδάκης Διευθυντής Ανάπτυξης Δικτύου Πωλήσεων παρουσίασαν στους συνεργάτες τα προϊόντα αιχμής καθώς και τον ανταγωνιστικό Κανονισμό Πωλήσεων της εταιρείας.

Εκ μέρους της Net Insurance o κ. Λάμπρος Τριάντος, Γενικός Διευθυντής έδωσε το στίγμα στους συνεργάτες για μεγαλύτερη ανάπτυξη στην ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική και επίτευξη της στοχοθεσίας για την τρέχουσα χρονιά.

Πηγή, φωτογραφία και βίντεο : larissanet.grΠροτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *