Στη “λεωφόρο των ασφαλιστικών” το νέο πολυώροφο ιδιόκτητο κτίριο της Mega Brokers


Του Γιάννη Χαρονικολάου
Άνοιξε, χθες το απόγευμα, τις πύλες των καινούργιων γραφείων και εγκαταστάσεών της, Φαλήρου 91 & Ζαν Μωρεάς (παράπλευρα της Συγγρού), στους συνεργάτες της, η Mega brokers, η πρώτη μεσιτική ασφαλιστική εταιρία, με πρόεδρο τον Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, που επενδύει και σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις.
Στη παρουσίαση του νέου κτιρίου και των εγκαταστάσεων της Μεσιτικής, σε 100 και πλέον συνεργάτες της, από την περιοχή της Αττικής, παραβρέθηκε ο πρόεδρος της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών κ Δ.Μαζαράκης, καθώς πρόεδροι και μέλη διοικήσεων των μεγαλύτερων φορέων των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών.

Ο πρόεδρος της Μega Brokers, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου και πρόεδρος του ΕΕΑ, έκανε μία σύντομη και συγκινητική ομιλία, αναφερόμενος μεταξύ άλλων στη προσωπική του διαδρομή στο χώρο της ασφάλισης και πως από ένα ασφαλιστικό γραφείο, από τις δυτικές συνοικίες της Αθήνας ( Αγ.Βαρβάρα), εξελίχθηκε και δημιουργήθηκε η σημερινή ασφαλιστική μεσιτική, Mega Brokers.
Μια από τις μεγαλύτερες μεσιτικές ασφαλιστικές εταιρίες στην Ελλάδα, που μέσο και των νέων εγκαταστάσεων της θα προσφέρει στους συνεργάτες της σύγχρονη και άμεση υποστήριξη αξιοποιώντας και την τεχνολογία.
Ενώ χαρακτηριστική είναι η αναφορά του κ Χατζηθεοδοσίου ότι, η Mega Brokers χρησιμοποιεί όλους τους τρόπους ανάπτυξης και χρήσης της τεχνολογίας αλλά θα παραμένει πάντα εταιρία των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *