Στη Φλώρινα το δεύτερο τροχαίο,εκτός Αμερικής, με μοντέλο της Tesla Model 3 (Βίντεο -φωτο)

Άδοξο τέλος, έξω από την Φλώρινα, έχει ένα δοκιμαστικό ταξίδι στην Ευρώπη με μοντέλο Tesla Model 3 και οδηγό τον You You Xue, που είναι λάτρης του μοντέλου και ήθελε να το διαδώσει σε όλο τον κόσμο.
Ξεκινώντας από την Αμερική και αφού είχε περάσει από 25 χώρες, μεταδίδοντας αυτή την εμπειρία του από τα Social Media, την Παρασκευή το βράδυ και με ενεργοποιημένο το Autopilot του οχήματος, όπως έγραψε, το αυτοκίνητο προσέκρουσε στις κεντρικές διαχωριστικές μπάρες του δρόμου.

Δείτε τι έγραψε o ίδιος στο FB για τις συνθήκες του ατυχήματος.
Το όχημα με ενεργοποιημένο τον αυτόματο πιλότο στα 120 km / h, ξαφνικά έστριψε δεξιά χωρίς προειδοποίηση και συνετρίβη στο κέντρο της διαχωριστικής μπάρας, ο ένας τροχός έσπασε εντελώς, η πόρτα του οδηγού δεν άνοιγε καλά . Ευτυχώς εγώ είμαι καλά.
Σχετικά με την ασφάλιση του οχήματος ανέφερε ότι δεν μπορεί να λάβει καμία αποζημίωση γι ‘ αυτή τη σύγκρουση.
Επιπλέον ανέφερε ότι παρά το ατύχημα παραμένει θαυμαστής της Tesla και του συγκεκριμένου μοντέλου και ότι το όχημα πιθανόν να επαναπατριστεί για να ελεγχθεί και να επισκευαστεί στο Σαν Φρανσίσκο.
Διαβάστε τις σχετικές αναρτήσεις έχει κάνει ο ίδιος στη σελίδα του στο Facebook καθώς φωτογραφίες και βίντεο που έχει αναρτήσειΠροτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *