Στη Hellenic Healthcare το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών του Metropolitan

Όπως έγινε γνωστό, το διοικητικό συμβούλιο της «Περσεύς Υγειονομική Μέριμνα Α.Ε.» (Metropolitan) υπέγραψε δεσμευτική συμφωνία για τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών στην εταιρεία Hellenic Healthcare.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η επένδυση αυτή θα προσδώσει στον εταιρεία και τον όμιλό του Metropolitan Hospital περαιτέρω οικονομική ευρωστία και ταυτόχρονα θα τον καταστήσει ηγετικό πάροχο υπηρεσιών υγείας στην Ελλάδα.
Το Metropolitan Hospital ιδρύθηκε το 2001 και κατάφερε σε σύντομο χρονικό διάστημα να καθιερωθεί στον κλάδο της ιδιωτικής υγείας. Η μετοχική του σύνθεση αποτελείται από διακεκριμένους επιχειρηματίες και θεσμικούς επενδυτές, managers υγείας με πολυετή εμπειρία στο χώρο της υγειονομικής μέριμνας, καθώς και από διακεκριμένους ιατρούς όλων των ειδικοτήτων, της Ελλάδας και του εξωτερικού. Κάθε χρόνο εξυπηρετεί για νοσηλεία 35.000 ασθενείς, ενώ περίπου 350.000 επισκέπτονται τα εξωτερικά ιατρεία και το τμήμα επειγόντων περιστατικών. Απασχολεί περίπου 1.500 εξειδικευμένους ιατρούς και 800 νοσηλευτές και παραϊατρικό προσωπικό. Το 2015, ο καθαρός κύκλος εργασιών του νοσοκομείου από παροχή υπηρεσιών ανήλθε σε 101,5 εκατ.Post Comment

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *