Στις 7 Φεβρουαρίου 2020 η MDRT Day Greece 2020

H διοργάνωση του MDRT Day Greece 2020  θα διεξαχθεί την Παρασκευή, 7 Φεβρουαρίου 2020, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη).

Σχετική ανακοίνωση πρόσκληση της  επιτροπής επικοινωνίας του MDRT MCC Greece 2019 – 2020  αναφέρει τα εξής : 

Σε συνέχεια της περσινής, ιδιαίτερα επιτυχημένης, ημερίδας μας, εξασφαλίσαμε και φέτος την παρουσία κορυφαίων επαγγελματιών του χώρου, οι οποίοι έχουν ξεχωρίσει, τόσο ως ομιλητές όσο και ως μέντορες.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, έχουμε την ιδιαίτερη τιμή να υποδεχθούμε τον κύριο Tony Gordon, τον πρώτο μη Αμερικάνο Πρόεδρο του MDRT και μέλος πάνω από 40 χρόνια, με παγκόσμια αναγνωρισιμότητα, ο οποίος δέχθηκε να βρεθεί ανάμεσά μας για ακόμη μια φορά και να μοιραστεί τη γνώση και εμπειρία του. Όσοι δεν είχατε την τύχη να τον δείτε μέχρι σήμερα, δεν πρέπει να χάσετε αυτή την ευκαρία.

Μαζί του, δύο ακόμη επιφανή μέλη του MDRT, με έντονη δράση και διεθνή παρουσία: ο Dr. Sanjay Tolani, ο οποίος το 2003 έγινε το νεότερο μέλος του MDRT, σε ηλικία 19 ετών, με πολλαπλές διακρίσεις, ενώ τα τελευταία 10 χρόνια έχει καθοδηγήσει και εμπνεύσει αμέτρητους συμβούλους στον κόσμο, μέσω της κοινότητας που έχει δημιουργήσει, της Sanjay Mentoring Family. Τέλος, έχει υπάρξει ο νεότερος Διευθύνων Σύμβουλος του χώρου στη Μέση Ανατολή και έχει γράψει πολλά βιβλία, τα οποία έχουν γνωρίσει μεγάλη επιτυχία.

Στο εξαιρετικό αυτό δίδυμο έρχεται να προστεθεί και ο κύριος Bhupinder Anand, μέλος του MDRT πάνω από 20 χρόνια και ένας από τους πιο επιτυχημένους ομιλητές του χώρου, διεθνώς. Καινοτόμος και με μια ολιστική προσέγγιση στον οικονομικό και φορολογικό προγραμματισμό, είναι περιζήτητος μέντορας στο διεθνή ασφαλιστικό χώρο.

Ταυτόχρονα, όπως κάθε χρόνο θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε και να ανταλλάξετε απόψεις με καταξιωμένους ασφαλιστικούς συμβούλους από την Ελλάδα και άλλες χώρες.

Για όλους τους παραπάνω λόγους, προχωρήστε σήμερα κιόλας στην εγγραφή σας με την ειδική τιμή των 120 ΕΥΡΩ.

Η πληρωμή μπορεί να γίνει  με μεταφορά σε τραπεζικό λογαριασμό.

Προς διευκόλυνσή σας, σας υπενθυμίζουμε ότι εξυπηρετεί η στάση μετρό Μέγαρο Μουσικής, ενώ υπάρχει πρόσβαση στο πάρκινγκ του Μεγάρου με χρέωση €5 για όλη την ημέρα.

Η τιμή συμμετοχής στο MDRT Day Greece 2020 είναι €160

Εξασφαλίστε σήμερα τη συμμετοχή σας με την ειδική τιμή  των €120 ευρώ που θα ισχύει μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου 2019 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ


Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *