Στοιχεία από το ασφαλιστικό συμβόλαιο που “καίνε” για ασφαλιστική απάτη με εμπρησμό μπαρ

Στοιχεία που “καίνε”  για φωτιά σε μπαρ στη Κύπρο που φέρεται ένας από τους εμπλεκόμενους να έχει αποκαλύψει ότι η φωτιά προκλήθηκε με στόχο την είσπραξη ασφαλιστικής αποζημίωσης.

Απο την φωτιά που ξέσπασε την περασμένη εβδομάδα μία ένοικος διαμερίσματος που έμενε  πάνω από το μπαρ έχασε την ζωή της.

Συμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης  έχουν γίνει τρεις συλλήψεις του Κύπριου Ιδιοκτήτη ενός Σύριου και ενός Ελληνοκύπριου  

Η ιστοσελίδα tothemaonline.com αναφέρει σχετικά με τα στοιχεία που ερευνώνται  αν σχετίζεται η φωτιά με ασφαλιστική απάτη  

“Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ο Ηράκλης Ηρακλέους δύο μέρες πριν την φονική πυρκαγιά που ξέσπασε μετέβηκε στην ασφαλιστική του εταιρία και εξόφλησε πλήρως το χρονιαίο του συμβόλαιο για την ασφάλεια της καφετέριας, ενώ δεν ήταν υπόχρεος σύμφωνα με την συμφωνία που είχε να αποπληρώνει σε μηνιαίες δόσεις. Παρόλα αυτά στο συμβόλαιο υπήρχε ο όρος ότι σε περίπτωση αποζημίωσης έπρεπε να ηταν πληρωμένο όλο το συμβόλαιο. Μάλιστα, το πρωί της μέρας την φωτιάς, ο ιδιοκτήτης υπέβαλε γραπτή απαίτηση αποζημίωσης ύψους 262.000 ευρώ.  

Με πληροφορίες από tothemaonline.comΠροτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *