Στον αέρα το site της Cosmote με online και direct ασφάλιση. Ποιες εταιρίες συνεργάζονται

Του Γιάννη Χαρονικολάου
Στον αέρα είναι από αργά το βράδυ της Κυριακής η ιστοσελίδα της cosmote και συγκεκριμένα το Cosmoteinsurance.gr που παρέχει online ασφάλιση για τους κλάδους αυτοκινήτου, υγείας και Κατοικίας.
Σ.Σ Αν τυχόν το συγκεκριμένο domain name δεν σας εμφανίζει ακόμα το site κάντε κλικ στο https://www.cosmote.gr/insurance/
Σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από την παρουσίαση της ιστοσελίδας οι εταιρίες που διαθέτουν προϊόντα τους μέσα από αυτό είναι :
Allianz, Ergo, Εθνική Ασφαλιστική, Εurolife ERB, Interlife, Interamerican και Anytime, Interasco, Ατλαντικη Ενωση , AXA ,Prime Insurance, AIG , Ιντερσαλόνικα, στον κλάδο αυτοκινήτου.
Στον Κλάδο Υγείας Interamerican και Eurolife
τον κλάδο κατοικίας Anytime και ΑΧΑ
Οπως προκύπτει από τα στοιχεία του Site η Ιστοσελίδα www.cosmoteinsurance.gr διαχειρίζεται από την εταιρεία με την επωνυμία «COSMOTE – KINHTEΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ» (εφεξής «COSMOTE») με έδρα το Μαρούσι, Λεωφόρος Κηφισίας αρ. 99, με αριθμό Γενικού Εμπορικού Μητρώου (Γ.Ε.ΜΗ.) 002410501000, με Α.Φ.Μ. 094493766, Δ.Ο.Υ. ΦΑΕ Αθηνών, υπό την ιδιότητά της ως ασφαλιστικός πράκτορας (με αριθμό Μητρώου 371548 του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών)Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *