Στο αυτόφωρο για “ασφαλιστική απάτη” αξίας 83 ευρώ!

Ενα ανταλλακτικό αυτοκινήτου αξίας 83 ευρώ ήταν αρκετό για να βρεθεί ένας έμπορος αυτοκινήτων κατηγορούμενος για “ασφαλιστική απάτη”, μετά από μήνυση ιδιώτη ιδιοκτήτη ΙΧ αυτοκινήτου που είχε δώσει στον έμπορο για επισκευή το αυτοκίνητο του μετά από τροχαίο ατύχημα .

6323522

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα rodiaki.gr η ιστορία ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2015 όταν ο 44χρονος είχε ένα ατύχημα με το αυτοκίνητο στο οποίο και προκλήθηκαν ζημιές ύψους 8.000 ευρώ. Η ασφαλιστική εταιρεία στην οποία ήταν ασφαλισμένο το όχημα του 44χρονου, τον παρέπεμψε να επισκευάσει τη ζημιά στην εταιρεία του 40χρονου με την οποία συνεργάζονταν.

Πράγματι ο 44χρονος πήρε το αυτοκίνητό του εκεί και αφού έγινε η σχετική εκτίμηση από τους υπευθύνους, ενημερώθηκε πως θα υπήρχε μία μικρή καθυστέρηση στην αποκατάσταση της ζημιάς καθώς έπρεπε να παραγγελθούν ανταλλακτικά για τα οποία απαιτούνταν περίπου 3 εβδομάδες. Ο 44χρονος δέχτηκε να περιμένει και συμφωνήθηκε συγκεκριμένη ημερομηνία κατά την οποία το αυτοκίνητο θα ήταν έτοιμο να το παραλάβει.

Η ημέρα εκείνη ήρθε, όταν όμως ο 44χρονος πήγε να πάρει το όχημα του, διαπίστωσε πως δεν είχε ξεκινήσει καν η επιδιόρθωσή του με αποτέλεσμα να το μεταφέρει σε άλλο συνεργείο για επισκευή.

Κρατώντας όλα τα δικαιολογητικά και τις αποδείξεις για τα έξοδα που είχε κάνει για την επιδιόρθωση της ζημιάς ο 44χρονος τα προσκόμισε στην ασφαλιστική του εταιρεία για να πάρει τα χρήματα. Τότε ενημερώθηκε πως ένα ανταλλακτικό αξίας 83 ευρώ είχε ήδη πληρωθεί στον 40χρονο και φερόταν να έχει χρησιμοποιηθεί για το τρακαρισμένο αυτοκίνητο του 44χρονου!

Ο τελευταίος επικοινώνησε με τον 40χρονο για να δει τι συμβαίνει και συμφώνησαν να του επιστρέψει ο εκπρόσωπος της εταιρείας το ποσό αυτό, κάτι που όμως ουδέποτε έγινε με αποτέλεσμα στις 7 Ιανουαρίου 2016, ο 44χρονος να υποβάλλει μήνυση για απάτη από ασφαλιστική εταιρεία σε βάρος του 40χρονου ο οποίος και συνελήφθη με την αυτόφωρη διαδικασία από αστυνομικούς του Τμήματος Αρχαγγέλου και αφέθηκε ελεύθερος μερικές ώρες αργότερα με προφορική εντολή της αρμόδιας Εισαγγελέως.

Η συνέχεια της υπόθεσης θα δοθεί στις αίθουσες των δικαστηρίων.

Πηγή : rodiaki.grΠροτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *