Στο σκαμνί πρώην ασφαλίστρια που είχε στήσει Χιώτικο Χρηματιστήριο

Εκμεταλλεύθηκε την φήμη της ως βραβευμένη ασφαλίστρια και “έστησε” ένα ιδιότυπο χρηματιστήριο στη Χίο με εκατοντάδες θύματα.Η υπόθεση της, προκάλεσε σάλο στην τοπική κοινωνία το 2011 όταν έσκασε το μυστικό της “επενδυτικής” απάτης που είχε στήσει, έφθασε χθες στο ακροατήριο με πάνω από 200 μάρτυρες -θύματα της απάτης.
Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα politischios.gr στο εφετείο κακουργημάτων άρχισε την Τρίτη το πρωί η πολύκροτη υπόθεση της πρώην ασφαλίστριας που κατηγορείται για απάτη και υπεξαίρεση εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ από πελάτες της.
Σύμφωνα πάντα με την ιστοσελίδα η υπόθεση της πρώην ασφαλίστριας Ε.Α. άρχισε να εκδικάζεται ενώπιον του 3μελούς Εφετείου Κακουργημάτων Βορείου Αιγαίου από νωρίς το πρωί της Τρίτης. Στην ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα βρέθηκαν πάνω από 150 μάρτυρες κατηγορίας, από τους συνολικά 200, οι οποίοι κατέθεσαν τη δική τους εμπειρία από τις συναλλαγές τους με την κατηγορουμένη.
Είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη τους
Κατά τη διάρκεια της εκδίκασης, οι μηνυτές περιέγραψαν την πρώην ασφαλίστρια Ε.Α. ως ένα πρόσωπο υπεράνω πάσης υποψίας, που είχε έναν ξεχωριστό τρόπο να προσεγγίζει τους πελάτες της, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη τους και καταφέρνοντας να τους πείσει να της εμπιστευτούν σημαντικά χρηματικά ποσά που ξεκινούσαν από 6.000 ευρώ και έφθαναν μέχρι και τις 370.000 ευρώ συνολικά.
«Ήταν καταξιωμένη στο χώρο της. Αποτελούσε το καμάρι της εταιρείας από την οποία είχε βραβευθεί ως μία από τις καλύτερες ασφαλίστριες με μεγάλο πελατολόγιο και μεγάλη απόδοση», περιέγραψαν οι ίδιοι προσθέτοντας παράλληλα ότι είχε αναπτύξει όχι μόνο επαγγελματική αλλά και φιλική σχέση μαζί τους. «Σκεφτείτε κύριε πρόεδρε, ότι τα πόσα χρήματα είχα στην άκρη δεν το ήξερε ούτε η ίδια μου η κόρη. Είχα 35.000 ευρώ, οι κόποι μιας ζωής και με έπεισε να τα επενδύσω για να πάρω τόκους. Από αυτά τα χρήματα τελικά μου επιστράφηκαν περί τις 6.000 ευρώ», ανέφερε μία εκ των φερόμενων θυμάτων της κατηγορουμένης.
Δεν γνωρίζαμε τις κινήσεις της
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η κατάθεση του πρώην Διευθυντή της Ασφαλιστικής Εταιρείας Μ.Μ. ο οποίος απολύθηκε μετά τη γνωστοποίηση της υπόθεσης. Ο ίδιος δήλωσε άγνοια για τις κινήσεις της πρώην ασφαλίστριας, τονίζοντας ότι μόλις άρχισε να αντιλαμβάνεται ότι υπήρχε περίεργη κινητικότητα στο γραφείο της Ε.Α., μπήκε στο αεροπλάνο, μετέβη στην Αθήνα και ενημέρωσε την εταιρεία. «Δεν είδα ποτέ πάρε- δώσε χρημάτων μέσα στο γραφείο. Ακόμα και την ύστατη ώρα οι πελάτες δεν μας έλεγαν τίποτα. Ρωτούσαμε και ξαναρωτούσαμε και δεν ήθελαν να μιλήσουν σε κανέναν. Ήθελαν να εξυπηρετηθούν μόνο από την συγκεκριμένη ασφαλίστρια», ανέφερε.
Πηγή:politischios.grΠροτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *