Στο συν 3,7% οι ταξινομήσεις καινούργιων οχημάτων κατά τον Ιανουάριο 2019

Με βάση τα πρωτογενή στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ και την επεξεργασία του ΣΕΑΑ, οι ταξινομήσεις καινούργιων επιβατικών το μήνα Ιανουάριο 2019 υπήρξαν αυξημένες κατά +3,7% ως προς το μήνα Ιανουάριο 2018.

Σημειώνεται ακόμη πως η αγορά αυτοκινήτου τον Ιανουάριο 2019 κινήθηκε -68,9% χαμηλότερα ως προς το μέσο όρο προ κρίσης (2000-2009).

"Κατά Παντός Κινδυνου" στο Youtube.Tips για ασφάλιση -ασφάλειες, κλικ και εγγραφή

Στα καινούργια φορτηγά δεν παρατηρείται σχεδόν καμία μεταβολή (+0,4%), ως προς τον ίδιο μήνα πέρυσι.

Η αγορά των καινούργιων λεωφορείων σημείωσε άνοδο +400,0%, συγκριτικά με τον Ιανουάριο του 2018, ωστόσο εξαιτίας του μικρού μεγέθους της (75 οχήματα), οι διαφορές σε απόλυτους αριθμούς είναι σχετικά μικρές.

Τέλος, στα καινούργια δίκυκλα (πλέον των 50 cc) οι ταξινομήσεις σημείωσαν αύξηση +2,9% ως προς τον Ιανουάριο του 2018.



Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *